Συνελήφθη 29χρονη  με ναρκωτικά στο λιμάνι της Ρόδου

Συσκευασίες με ποσότητες χασίς είχε στις αποσκευές της μία 29χρονη αλλοδαπή η οποία ήρθε στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής και συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την άφιξή της!

Η σύλληψη της 29χρονης έγινε προχθές το πρωί από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις” .

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους Λιμενικούς με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τελωνείου Ρόδου, κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμάνι της  «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» Ρόδου, η αλλοδαπή βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών της, μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους τριάντα ενός γραμμαρίων  (31 gr) και μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων (4 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, ενώ σε βάρος της 29χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.