Για κλοπή κατηγορείται 39χρονη τσιγγάνα στη Ρόδο

Για κλοπή κατηγορείται  39χρονη τσιγγάνα στη Ρόδο

Για κλοπή κατηγορείται 39χρονη τσιγγάνα στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Στην αυλή του σπιτιού συμπολίτη μας, μπήκε 39χρονη Ρομά δήθεν για να ρωτήσει αν υπάρχει δωμάτιο να ενοικιάσει και τελικά έφυγε παίρνοντας μαζί της και όσα χρήματα είχε ο ανυποψίαστος άνδρας στις τσέπες του!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι οπότε και ο συμπολίτης μας εκτελούσε εργασίες καθαρισμού στον κήπο του σπιτιού του, στην πόλη της Ρόδου. Τότε εμφανίστηκε η 39χρονη Ρομά η οποία τον πλησίασε και άρχισε να τον ρωτάει επίμονα για το αν υπήρχε στην περιοχή εκεί κάποιο δωμάτιο για να ενοικιάσει.

Ο συμπολίτης μας αφού της είπε πως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο προσπάθησε να την απομακρύνει από το χώρο του ωστόσο η 39χρονη συνεχίζονταν να τον ακολουθεί και να του κάνει διάφορες ερωτήσεις!

Τελικά η 39χρονη απομακρύνθηκε όταν ο συμπολίτης μας πήγε να πετάξει τα σκουπίδια του και μάλιστα μπήκε στο αυτοκίνητο του 38χρονου ομόφυλου της και τράπηκαν σε φυγή.

Όταν επέστρεψε από τα σκουπίδια ο συμπολίτης μας βρήκε κάτω στην αυλή ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Άμεσα έβαλε το χέρι στην τσέπη του και τότε διαπίστωσε πως τα χρήματα (100 ευρώ), κάρτες τραπεζών και διάφορα άλλα έγγραφα που είχε μαζί, είχαν κάνει «φτερά»!

Για κακή τύχη της 39χρονης Ρομά, ο συμπολίτης μας διαθέτει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και έτσι κατήγγειλε το περιστατικό που είχε καταγραφεί εκεί και απογευματινές ώρες προχθές, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, εντόπισαν τους δύο Ρομά και τους παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη.

Σε ότι αφορά τα 100 ευρώ είχαν ήδη ξοδευτεί από τους συλληφθέντες.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο