Τρίτη απεργία πληρώματος καμπίνας στην British Airways

Τρίτη απεργία πληρώματος καμπίνας στην British Airways

Τρίτη απεργία πληρώματος καμπίνας στην British Airways

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε το Σάββατο η πενθήμερη απεργία πληρώματος καμπίνας της British Airways. Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και το 60% των μέσων αποστάσεων.

Η τρίτη απεργία του πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways ξεκίνησε το Σάββατο και θα διαρκέσει πέντε ημέρες, μετά και τη νέα αποτυχία των διαπραγματεύσεων την Πέμπτη.

Η αεροπορική εταιρεία πάντως δήλωσε ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, και το 60% των πτήσεων μέσων αποστάσεων, με αναχώρηση και άφιξη από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, καθώς και ένα κανονικό πρόγραμμα από τα αεροδρόμια του Λονδίνου Gatwick και Λονδίνου City.

Η ΒΑ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εξασφαλίσει όλες τις 26 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς τη Νότια Αφρική, όπου χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να μεταβούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA που αρχίζει από τις 11 Ιουνίου.

Το συνδικάτο Unite, που βρίσκεται πίσω από την έκκληση για απεργία, έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θα πραγματοποιήσει μια νέα διαβούλευση με τα μέλη του σχετικά με την πιθανότητα να γίνουν και άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις, προειδοποιώντας και για άλλες διαταραχές το καλοκαίρι, αν μια συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι τότε.

Διαβάστε ακόμη

ΔΥΠΑ-ΕΦΚΑ: Καταβολές επιδομάτων άνω των 75 εκατ. ευρώ

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Φορολογικές δηλώσεις: 349 ευρώ επιστροφή για 24 στις 100 – 53 είναι μηδενικές

Καταπατημένα ακίνητα: Εξαγορά... και στα χωράφια με εκπτώσεις έως 80%

Επίδομα παιδιού Α21: Κλείνει η πλατφόρμα στις 10 Μαΐου

Ειδική αργία διατραπεζικών συναλλαγών την Πρωτομαγιά

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Iσχυρές αντιδράσεις στην υπερφορολόγηση του κλάδου

Πάσχα: Πόσα θα ξοδέψουν φέτος οι Έλληνες- Μειωμένες δαπάνες για 4 στου­ς 10