Σε δημόσια υπηρεσία υψίστης σημασίας στη Ρόδο συμπεριφέρονται σαν να είναι τσιφλίκι τους!

• Πολάκηδες υπάρχουν παντού. Και στην Αθήνα και στην επαρχία και στα νησιά και στον τόπο μας. Σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις παρατάξεις. Εκθέτουν και εκτίθενται με αυτά που λένε κι εκείνα που κάνουν. Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές αλλά δεν κουραζόμαστε: Δεν φταίνε αυτοί. Όσοι τους ανέχονται είναι που διαπράττουν το «έγκλημα».

• Διότι περί εγκλήματος πρόκειται. Να συμπεριφέρεται κανείς με αυτό τον τρόπο. Να διαπράττει γκάφες ολκής, ακυρώνοντας ότι θετικό έχει γίνει. Και το χειρότερο; Να μην έχει τη λεβεντιά που οφείλει να διαθέτει ο κάθε πολιτικός: Να ζητήσει δηλαδή έστω και μια φορά συγγνώμη!

• Υπάρχει μια δημόσια υπηρεσία υψίστης σημασίας, εδώ, στη Ρόδο μας, όπου κάποιοι εξωθεσμικοί παράγοντες (προφανώς με την ανοχή ή την συνεργασία από μέσα) συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται  για τσιφλίκι τους. Λύνουν και δένουν και... λογαριασμό δεν δίνουν σε κανένα.

• Κρατάει χρόνια αυτή η προστυχιά! Κι εκείνοι που έσχιζαν τα πουκάμισά τους  και τις γραβάτες τους,  λέγοντας ότι θα βάλουν μια τάξη (κλείνοντας πόρτες και παράθυρα) τώρα έχουν σφιχταγκαλιαστεί μαζί τους. Κι όλοι μαζί... καλοπερνούν!   

• Ξεπέρασαν κάθε όριο. Μέχρι πόσο νομίζουν ότι μπορεί να τους ανεχθεί αυτή η κοινωνία;  Και μέχρι πότε οι ελεγκτικοί μηχανισμοί σε κεντρικό επίπεδο (γιατί από αυτούς εδώ δεν περιμένουμε τίποτα) θα κάνουν τα στραβά μάτια;

Ο (πολύ) κακός