Ο Γιάννης Χαλίκος στηρίζει την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» του Γιάννη Γαλουζή

Ο Γιάννης Χαλίκος στηρίζει την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» του Γιάννη Γαλουζή

Ο Γιάννης Χαλίκος στηρίζει την παράταξη «Νέα Κάλυμνος» του Γιάννη Γαλουζή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 445 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του δημάρχου Καλύμνου, Γιάννη Γαλουζή, αναφέρει τα εξής:

Ρητά και απερίφραστα, ο σύγχρονος Ευεργέτης της Καλύμνου, συμπατριώτης μας κ. Γιάννης Χαλίκος, στηρίζει την παράταξη του Δημάρχου Καλυμνίων Γιάννη Γαλουζή, μέσω της υποψηφιότητας του Διευθυντή των επιχειρήσεών του στην Κάλυμνο, κ. Γιώργου Τρικοίλη.

Ο κ. Χαλίκος, που μετά από πολλά χρόνια εργασίας στο Ντάργουϊν της Αυστραλίας, αξιολογείται ως ένας εκ των πρώτων ισχυρών επιχειρηματιών της περιοχής όπου δραστηριοποιείται, αποφάσισε να επενδύσει στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Κάλυμνο, εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και να βοηθήσει πολλαπλώς το νησί μας, ώστε να ανέβει επίπεδα. Δικαίως, από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, του απενεμήθη ο τιμητικός τίτλος του σύγχρονου Ευεργέτη της Καλύμνου.

Δείχνοντας την εμπιστοσύνη του, στο έργο του Γιάννη Γαλουζή και τον σεβασμό του, ως προς το ότι, η θητεία του Δημάρχου, χαρακτηρίσθηκε από μεγάλα έργα στην Κάλυμνο, χρηστή διοίκηση στα οικονομικά, σεβασμό στους πολίτες και ηρεμία στην καθημερινότητα των πολιτών, χωρίς δικαστικούς αγώνες, ο κ. Χαλίκος, παρότρυνε τον πλέον στενό συνεργάτη του, τον Διευθυντή των επιχειρήσεών του, Οικονομολόγο κ. Γιώργο Τρικοίλη, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Γαλουζή,

και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που θεωρείται κρίσιμη, διότι η Κάλυμνος θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία της εξέλιξης και της προόδου. Γι΄ αυτό και ο ίδιος, υποσχέθηκε, ότι, η συμβολή του στην ανάπτυξη του θα είναι αμέριστη.

Η συνεργασία του Ευεργέτη της Καλύμνου με τον Γιάννη Γαλουζή, ξεκίνησε ήδη εμπράκτως, σε συνάντησή τους με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλύμνου κ.κ. Παϊσιο, όπου συζήτησαν τη συνεισφορά του κ. Χαλίκου, προκειμένου να γίνει η αναστήλωση και η αποκατάσταση ζημιών, του Ιερού Ναού, της Παναγίας Καλαμιώτισσας, μια εκκλησία στην καρδιά της Καλύμνου, με πολλούς ενορίτες.

«Τιμούμε το έργο και την προσφορά, ενός γνήσιου Καλύμνιου της διασποράς, που ποτέ δεν ξέχασε την γενέτειρά του. Τιμώ και εκτιμώ, την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και τη στήριξη της παράταξής μας, με την εκ νέου κάθοδο στο ψηφοδέλτιό μας, του άμεσου συνεργάτη του και Δημοτικού μας Συμβούλου, κ. Γιώργου Τρικοίλη. Θα ανταμείψουμε τον κ. Χαλίκο, με τη συνέχιση του επιτυχημένου έργου μας και μετά τις εκλογές, που θα αναδείξουν και πάλι την παράταξή μας πρώτη» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γαλουζής.

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα