Το 1ο Σύστημα Προσκόπων γεμίζει τις πασχαλινές «Σακούλες Αγάπης» του δήμου Ρόδου

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ρόδου ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα υποστήριξης με τρόφιμα των Κοινωνικών Δομών του δήμου Ρόδου ενόψει των γιορτινών ημερών του Πάσχα.

Περίπου 30 Πρόσκοποι (παιδιά ηλικίας 11 – 15 ετών) με τους Βαθμοφόρους τους έλειπαν σε εκπαιδευτικό τριήμερο μαζί με Πρόσκοπους από όλα τα Δωδεκάνησα. 

Γι’ αυτό αυτή τη φορά κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Ανιχνευτές (έφηβοι ηλικίας 15 – 18 ετών) αλλά και τα Λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7 – 11 ετών). 
 


Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου, σε επικοινωνία με τα super markets ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΟΥ ΑΕ και Α-Β ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ υποδέχθηκαν τις ώρες αιχμής με ευχές τους καταναλωτές, μοίρασαν φυλλάδια ευαισθητοποίησης, και συνέλεξαν τρόφιμα που γέμισαν περισσότερα από 4 μεγάλα καρότσια.

Τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου τα τρόφιμα παραδόθηκαν στην πρόνοια του Δήμου Ρόδου, ώστε και μ’ αυτά να γεμίσουν δεκάδες “Σακούλες Αγάπης”.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 109 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα  τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!