«Νέους ορίζοντες» ανοίγει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη στην Κω

Με στόχο τη μεγαλύτερη διάρκεια της τουριστικής σεζόν, ο Όμιλος των ξενοδοχείων Κυπριώτη, ξεκίνησε φέτος για το νησί της Κω, νωρίτερα τη λειτουργία του, καταφέρνοντας έτσι να καταγράψει ικανοποιητικές πληρότητες για τη χρονική διάρκεια του Απριλίου.

Πρόκειται για έναν   από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη σε ό,τι αφορά την  επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από έντονες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις κατάφερε σε συνεργασία με στενούς τουριστικούς οργανισμούς να φιλοξενήσει ένα σημαντικό αριθμό επισκεπτών από τις αρχές Απριλίου 2019.

Αυτό έγινε κατορθωτό με την έναρξη των ναυλωμένων πτήσεων νωρίτερα και φυσικά τη δέσμευση του ομίλου για παραχώρηση όλων των απαιτούμενων δωματίων, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Η ενέργεια αυτή θα συνεχιστεί αντιστοίχως και κατά το τέλος της τουριστικής περιόδου, καθώς κάποια από τα ξενοδοχεία του Ομίλου, θα παραμείνουν ανοιχτά προσελκύοντας τουρίστες μέχρι και το Νοέμβριο.
Ο αντίκτυπος στην τοπική κοινωνία είναι σημαντικός, καθώς δίνει τη δυνατότητα στο μεγάλο αριθμό εργαζομένων που απασχολούνται στα ξενοδοχεία του Ομίλου, να εργαστούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας έτσι και το χρόνο ανεργίας τους.

Σημαντικά τα συνέδρια που έχουν προγραμματιστεί
Ταυτόχρονα, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου Κυπριώτη, χωρητικότητας 5500 ατόμων, ήδη από τις αρχές Μαΐου φιλοξενούνται σημαντικά συνέδρια παγκοσμίου βεληνεκούς, από το χώρο της Ιατρικής, της Ευεξίας και Ομορφιάς, όπως είναι το συνέδριο της εταιρείας Oriflame, με συμμετοχές που ανέρχονται στα 1000 άτομα, απ΄ όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης.

Το 2018 επίσης, τα Ξενοδοχεία Κυπριώτη επικεντρώθηκαν στην προώθηση της Κω ως προορισμού για ομάδες ατόμων ειδικού ενδιαφέροντος. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει την κάθοδο 1000 και πλέον ατόμων Τρίτης Ηλικίας από την Αυστρία για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο. Πέραν τούτου προωθώντας τον Τουρισμό Κινήτρων για στελέχη μεγάλων εταιρειών έχει επιτύχει την προσέλευση σημαντικού αριθμού εταιρειών από την Πολωνία. Τέλος, επετεύχθη η προσέλευση ομάδων ειδικών διαφερόντων όπως Bridge, μουσικής, χορού, ακόμη και κολυμβητικών ομάδων που επιλέγουν τα ξενοδοχεία Kipriotis, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούν είτε στην εσωτερική είτε στην εξωτερική πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στο Kipriotis Village.

Επίσης, στην έλευση τουριστών στα ξενοδοχεία του Ομίλου νωρίτερα για φέτος κατά τη διάρκεια του Καθολικού Πάσχα και του Ορθόδοξου Πάσχα, συντέλεσε η ύπαρξη εξωτερικής θερμαινόμενης πισίνας στο Ξενοδοχείο Kipriotis Maris και τα δυο υδροπάρκα στο Kipriotis Aqualand και στο Kipriotis Village με τις πολυάριθμες νεροτσουλήθρες και πισίνες, που αποτελούν πόλο έλξης για τα παιδιά, ενισχύοντας τον Οικογενειακό Τουρισμό. Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Κυπριώτη, άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία της Κω, συντέλεσε στην επιτυχία της αναστήλωσης της Εκκλησίας των Αγίων Πάντων, μετά τις καταστροφές που υπέστη από το σεισμό το καλοκαίρι του 2017.
Επιπρόσθετα, στηρίζει την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Κω και Νισύρου για τη σίτιση συνανθρώπων μας, με τα «Γεύματα Αγάπης», προσφέροντας εβδομαδιαία έτοιμα γεύματα αλλά και προμήθειες τροφίμων.