Σώος ο Θοδωρής Ξυπολυτάς- Παρουσιάστηκε μόνος του σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας

Η περιπέτεια του κ. Εμμανουήλ – Θεόδωρου Ξυπολυτά έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ξυπολυτάς, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος χάθηκε την 16/03/2019, από το σπίτι του στην Κω.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 06/05/2019, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, 07/05/2019 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος, είδε ότι έχει ενεργοποιηθεί το SILVER ALERT για τον εντοπισμό του και παρουσιάστηκε μόνος του σε Αστυνομικό Τμήμα της Αθήνας, για να δηλώσει ότι είναι καλά.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

 

Πηγή: https://www.kosnews24.gr/