Xάλκινος ο Ράπτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

Xάλκινος ο Ράπτης στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

Xάλκινος ο Ράπτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη επιτυχία από τον Ρόδιο πρωταθλητή Ράπτη Ορέστη, που επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Ο Ράπτης κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του Ομνιουμ πίσω από τους συναθλητές του και "κυρίαρχους" του αθλήματος, όπως ο ίδιος λέει, Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη που κατέκτησαν χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Βολικακης που είναι και Κυπελλούχος κόσμου σε αυτό το αγώνισμα φέτος, προτίμησε την Ρόδο για μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του μαζί με την ομάδα του Π.Ο. ΒΟΛΟΣ και σχεδόν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020! Σε πολύ καλή κατάσταση φαινόταν να βρίσκεται ο Ρόδιος αθλητής Ορέστης Ράπτης από την προηγούμενη εβδομάδα αφού τη Μεγάλη Τρίτη κατέκτησε ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο στο "Αcropolis Grand prix" που διεξήχθη επίσης στο ΟΑΚΑ.

Επόμενος στόχος του είναι μια καλή εμφάνιση στον εξαήμερο αγώνα πίστας "GIORNI delle rose" που θα συμμετάσχει στις 6 με 11 Ιουνίου στην Ιταλία μαζί με τους συναθλητές τον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη!

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή