Αναγόρευση σε επίτιμο δημότη Σύμης του Διονύση Θεοδωράτου

Στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών της 8ης Μαΐου στη Σύμη, ο Δήμαρχος,  κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, και το δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισαν να αναγορεύσουν σε επίτιμο δημότη Σύμης τον επιτελικό διευθυντή της Attica Group, κύριο Διονύση Θεοδωράτο, για την ανιδιοτελή προσφορά του να συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το πρώτο νηπιαγωγείο Σύμης από την καταστροφική πλημμύρα της 13ης Νοεμβρίου 2017 αλλά και τη συμβολή του στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού από μια φορά που ήταν στο παρελθόν, πλέον σε 4 φορές τη βδομάδα.

Πέρα των ως άνω, ο κύριος Θεοδωράτος, είναι πάντα δεκτικός στα αιτήματα του Δήμου Σύμης για δωρεάν μεταφορά από και προς το νησί των καλλιτεχνών του φεστιβάλ, ασθενών οικονομικά συνανθρώπων μας και γενικά στις ανάγκες του Δήμου, συμβάλλοντας αισθητά στη μείωση των εξόδων που θα έπρεπε κάτω από άλλες συνθήκες να καταβάλλουμε.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στη 17ετή θητεία του Δημάρχου, του κ. Παπακαλοδούκα, ο κύριος Θεοδωράτος είναι ο τρίτος κατά σειρά άνθρωπος που αναγορεύεται επίτιμος δημότης Σύμης μετά τους Προέδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κύριος Θεοδωράτος, σύμφωνα με την ομιλία του Δημάρχου, είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας και είναι σε θέση να πραγματοποιήσει δρομολόγιο ακόμη και αν πρόκειται για 15 ή 20 ανθρώπους, πράγμα που έγινε φέτος με μαθητές της Γ' Λυκείου για τις ανάγκες πραγματοποίησης της εκπαιδευτικής τους εκδρομής.