Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστικοί υπάλληλοι

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Ρόδου,  οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των δίωρων αποχών από τα καθήκοντα τους έως και τις 21 Μαΐου, ενώ θα τις αναστείλουν για την περίοδο των εκλογών.

Η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου στις 10 Μαΐου. Σύμφωνα με αυτή, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται δίωρες διακοπές εργασίας από τις 13 έως τις 21 Μαΐου 2019 των δικαστικών υπαλλήλων των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων του νησιού μας και από τη μία έως τις τρεις το μεσημέρι, και αναστέλλουν αυτές προσωρινά για το επόμενο διάστημα από 22-5-2019 έως και 05-6-2019 (κατά το οποίο αναστέλλονται οι εργασίες των Δικαστηρίων λόγω εκλογών).

Οι κινητοποιήσεις των δικαστικών υπαλλήλων της περιοχής μας θα συνεχιστούν μέχρις ότου δοθεί λύση στα ανυπέρβλητα προβλήματα εργασίας που προκύπτουν από την υποστελέχωση των Δικαστικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως η κινητοποίηση αυτή ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου με αντίστοιχη ομόφωνη απόφαση που είχε ληφθεί από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων.