H Renault Βαρδέλλης στη Νέα Μαρίνα Ρόδου 18-19 Μαΐου

H Renault Βαρδέλλης  στη Νέα Μαρίνα Ρόδου 18-19 Μαΐου

H Renault Βαρδέλλης στη Νέα Μαρίνα Ρόδου 18-19 Μαΐου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 575 ΦΟΡΕΣ

Για να γνωρίσετε από κοντά τα κορυφαία μοντέλα σε πωλήσεις στην Ευρώπη των Renault και Dacia

H Renault Βαρδέλλης, Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής των Renault και Dacia στη Ρόδο, διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση γνωριμίας με τα δημοφιλή μοντέλα των δύο κορυφαίων μαρκών.

Έτσι, από το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου, οι επισκέπτες στη Νέα Μαρίνα Ρόδου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Renault, όλη τη γκάμα Dacia, καθώς και το επαγγελματικά μοντέλα του Groupe Renault.

Πιο συγκεκριμένα, στο χώρο της Μαρίνας τον επισκέπτη θα περιμένει το πιο δημοφιλές γαλλικό best seller, το Renault Clio, το 1ο μοντέλο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη, που τώρα προσφέρεται με τις πιο δελεαστικές τιμές από ποτέ. Δίπλα του το, επίσης κορυφαίο σε πωλήσεις Compact Crossover στην Ευρώπη, το Renault Captur, η γκάμα του οποίου κορυφώνεται με τον πιο εξελιγμένο σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe, με 130 και 150 ίππους. Τέλος, η γκάμα Renault που παρουσιάζεται στη Μαρίνα Ρόδου, ολοκληρώνεται με το Renault Kadjar, στη δημοφιλή έκδοση 1.5 Blue dCi Sport Edition, με 115 ίππους και πολύ πλούσιο εξοπλισμό, σε ασυναγώνιστη τιμή.

Στο κομμάτι της Dacia ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το νέο Dacia Duster, το κορυφαίο crossover με την ασυναγώνιστη value for money φιλοσοφία, που συνδυάζει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα, με τον υπερπλήρη εξοπλισμό και την τεχνολογία Renault. Στη Μαρίνα Ρόδου το Duster παρουσιάζεται με το σύγχρονο turbo κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe των 130 ίππων. Δίπλα του το best seller σε πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη Dacia Sandero Stepway, με νέους κινητήρες βενζίνης και diesel σύγχρονων προδιαγραφών ρύπων WLTP.

Παράλληλα, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το επαγγελματικό Clio Pro+ που συνδυάζει στυλ και ανέσεις επιβατικού, με τη χρηστικότητα του επαγγελματικού. Δίπλα του και το Dacia Dokker Van, η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία, με την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου/τιμής στην κατηγορία του.

Η Renault Βαρδέλλης σας περιμένει στη Μαρίνα Ρόδου για κάθε πληροφορία πάνω στα δημοφιλή μοντέλα Renault & Dacia, ενώ, παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα