Ανοιξιάτικη εκδήλωση από το σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο”

Το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο” γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, πραγματοποίησε ανοιξιάτικη εκδήλωση  στις 12 Μαΐου στο πάρκο του Ροδινιού. 

Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει διαδραστικά  στην εκδήλωση ακολουθώντας τα βήματα της Salsa και της Kizomba και να κινηθεί στον ρυθμό της Zumba και της Yoga.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαμάδες γυμνάστηκαν από επαγγελματίες γυμναστές, καθώς επίσης παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για τις Πρώτες Βοήθειες από το Σώμα  Σαμαρειτών.

Παράλληλα, τα παιδιά εξερεύνησαν το δάσος μέσα από τα παιχνίδια  κρυμμένου θησαυρού, έπαιξαν ομαδικά και  επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια κατασκεύασαν χειρωνακτικά δώρα και ζωγράφισαν κάρτες, τις οποίες αφιέρωσαν και  πρόσφεραν στη μαμά.

Ακόμη οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν μία βιωματική βόλτα στο πάρκο του Ροδινιού παρέα με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, όπου δημιούργησαν ατομικό φυτολόγιο με φύλλα και λουλούδια του δάσους και αφουγκράστηκαν τους ήχους του αφήνοντας ελεύθερες τις αισθήσεις τους. 

Οι “Μαμάδες στη Ρόδο” θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εθελοντές που  βοήθησαν να διεξαχθεί με επιτυχία ακόμα μία εκδήλωση του συλλόγου.