Ανοιξιάτικη εκδήλωση από το σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο”

Ανοιξιάτικη εκδήλωση από το σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο”

Ανοιξιάτικη εκδήλωση από το σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 385 ΦΟΡΕΣ

Το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο “Μαμάδες στη Ρόδο” γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, πραγματοποίησε ανοιξιάτικη εκδήλωση στις 12 Μαΐου στο πάρκο του Ροδινιού.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει διαδραστικά στην εκδήλωση ακολουθώντας τα βήματα της Salsa και της Kizomba και να κινηθεί στον ρυθμό της Zumba και της Yoga.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαμάδες γυμνάστηκαν από επαγγελματίες γυμναστές, καθώς επίσης παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν για τις Πρώτες Βοήθειες από το Σώμα Σαμαρειτών.

Παράλληλα, τα παιδιά εξερεύνησαν το δάσος μέσα από τα παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, έπαιξαν ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ στη συνέχεια κατασκεύασαν χειρωνακτικά δώρα και ζωγράφισαν κάρτες, τις οποίες αφιέρωσαν και πρόσφεραν στη μαμά.

Ακόμη οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν μία βιωματική βόλτα στο πάρκο του Ροδινιού παρέα με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, όπου δημιούργησαν ατομικό φυτολόγιο με φύλλα και λουλούδια του δάσους και αφουγκράστηκαν τους ήχους του αφήνοντας ελεύθερες τις αισθήσεις τους.

Οι “Μαμάδες στη Ρόδο” θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να διεξαχθεί με επιτυχία ακόμα μία εκδήλωση του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!