Τιμητική διάκριση σε συμπολίτη μας για προβολή και διαφήμιση του νησιού

Τιμητική διάκριση  σε συμπολίτη μας για προβολή και διαφήμιση του νησιού

Τιμητική διάκριση σε συμπολίτη μας για προβολή και διαφήμιση του νησιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1694 ΦΟΡΕΣ

Τιμητική διάκριση δόθηκε σε συμπολίτη μας για την προβολή και διαφήμιση που κάνει στο νησί μας, καθώς τις φωτογραφίες του τις παρακολουθούν περισσότερα από 5,5 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Ο λόγος για τον καθηγητή Γερμανικής γλώσσας και Φιλολογίας κ. Τάσο Μακρή ο οποίος κάνοντας ουσιαστικά το χόμπι του, κατάφερε να διακριθεί τόσο από την GOOGLE όσο και σε τοπικό επίπεδο!

Ο κ. Μακρής όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» είναι λάτρης του ωραίου και έτσι κάθε γωνιά, κάθε σημείο της Ρόδου που έβλεπε και του άρεσε το απεικόνιζε με τη φωτογραφική του μηχανή και στη συνέχεια το αναρτούσε στο διαδίκτυο. Έκανε δηλαδή ότι σχεδόν όλοι μας που «ανεβάζουμε» κάποια φωτογραφία στο facebook. Όμως ο κ. Μακρής έκανε και κάτι ακόμη, τις ίδιες αυτές φωτογραφίες τις αναρτούσε και στη GOOGLE!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι ομορφιές της Ρόδου μέσα από τις φωτογραφίες του κ. Μακρή να προσελκύσουν εκατομμύρια κόσμου και να τον αναδείξουν έναν από τους καλύτερους «συνεργάτες» της GOOGLE!
Για αυτή του την προσφορά, ο Δήμος Ρόδου και ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος τίμησε τον κ. Τάσο Μακρή πριν από μερικές ημέρες, σε μία λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο, προσφέροντας του ειδική πλακέτα!

Αναφερόμενος στη διάκρισή του αυτή ο κ. Μακρής είπε πως «όταν αγαπάς κάτι και αφιερώνεσαι σε αυτό, όταν το κάνεις τέλεια, σου αποδίδει! Και εμένα μου απέδωσε αυτή τη διάκριση που, αυτό που έκανα ήταν μία απλή ενέργεια για τον τόπο μου»!

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου