Ρόδος: Κινητοποίηση μηχανόβιων για την παιδική κακοποίηση

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η κινητοποίηση των μηχανόβιων στη Ρόδο, η οποία σκοπό είχε την αντίδρασή τους απέναντι στην παιδική κακοποίηση. 

Η εν λόγω δράση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 22 χώρες απο τους B.A.C.A (Bikers Against Child Abuse-Μοτοσικλετιστές εναντίον της παιδικής κακοποίησης) είχε ως στόχο να δοθεί παγκόσμια προσοχή στην επιδημία της παιδικής κακοποίησης.

Το ραντεβού δόθηκε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και έπειτα πραγματοποιήθηκε πορεία έως και τη Λίνδο.

Στη μηχανοκίνητη αυτή πορεία συμμετείχαν περισσότερες απο 30 μηχανές Harley αλλά και διάφορες άλλες μηχανές ενώ μαζί τους ήταν και αυτοκίνητα αντίκες. Η ιδιαίτερα ευχάριστη διαδρομή πραγματοποιήθηκε με δεκάδες συμμετοχές απο όλο το νησί της Ρόδου, και οι μηχανόβιοι πέρασαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στην παιδική κακοποίηση. 

Και όπως αναφέρουν οι μηχανόβιοι ανά την Ελλάδα: "η διαδρομή μας είναι ευθεία και η αποστολή μας μία και ξεκάθαρη, να ενδυναμώσουμε τα παιδιά να μη φοβούνται τον κόσμο στον οποίο ζουν".