Τσαμπίκος Ζαχαρίας: «Δεν θα άφηνα τον Διγενή έτσι»

Δίπλα στον Διγενή Κοσκινού και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται ο Τσαμπίκος Ζαχαριάς.

Αν και ο ίδιος φερόταν αποφασισμένος να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, εντούτοις άλλαξε γνώμη ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, βλέποντας πως ο σύλλογος κινδύνευε να πάει ακόμα και στο Πρωτοδικείο.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα ακόλουθα:

"Αυτό που με έκανε να αλλάξω γνώμη είναι το ότι δεν υπήρχε η διάδοχη κατάσταση. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω. Νιώθω δικαιωμένος για την εξέλιξη αυτή διότι δυστυχώς η κριτική γίνεται μόνο στα καφενεία και όχι στις γενικές συνελεύσεις".

Σε ερώτηση για το πως ποιοί είναι οι στόχοι που θα θέσει ο σύλλογος ενόψει της νέας χρονιάς, απάντησε ως εξής:

"Είναι κάτι που θα το αποφασίσει η διοίκηση στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) συνεδρίαση των μελών της. Η προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να επιστρέψουμε στην Α' Κατηγορία. Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις, να έχουμε υγεία σαν σύλλογος και αργότερα να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε συνολικά σαν διοίκηση".

Ανακοίνωση του Διγενή
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετά τη επαναληπτική γενική συνέλευση της προηγούμενης Κυριακής, αναφέρονται τα εξής:

«Μετά τις διαδικασίες διάδοχης κατάστασης στο τιμόνι της ομάδας του τοξοβόλου δεν υπήρχε κάποιο νεότερο ως προς το ενδιαφέρον που έδειξαν κάποια μέλη μας στην προηγούμενη συνάντηση της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τωρινή διοίκηση αποφάσισε να παραμερίσει και να βγουν μπροστά και άλλα παιδιά που έδειξαν ενδιαφέρον στη γενική συνέλευση, οι οποίοι δήλωσαν ότι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν…

Μετά τη σημερινή συνάντηση στην οποία περιμέναμε να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον, αποδεικνύεται ότι στο τέλος δεν υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή και βοήθεια.

Αντιλαμβανόμενοι όμως την τεράστια ευθύνη μας, απέναντι στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου, ο οποίος δεν είναι προϊόν μάρκετινγκ, αλλά είναι προϊόν αγάπης και συναισθήματος, στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε με την έλλειψη ελεύθερου προσωπικού χρόνου για την υλοποίηση όλων μας των σχεδίων, η τωρινή διοίκηση αποφάσισε να μην αφήσει το τιμόνι και να επαναφέρει την ομάδα εκεί που ανήκει».