Στο εδώλιο 38χρονος και 42χρονη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών

Στο εδώλιο 38χρονος και 42χρονη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών

Στο εδώλιο 38χρονος και 42χρονη για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ηθική αυτουργία σε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κατηγορούνται 38χρονος και 42χρονη, οι οποίοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, τον επόμενο μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο κατηγορούνται για τρεις περιπτώσεις κλοπών που φέρονται να διέπραξαν πριν από επτά χρόνια στην περιοχή μας, ενώ ο 38χρονος κατηγορείται και για ακόμη μία περίπτωση κλοπής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον Αύγουστο του 2012 συγγενικό πρόσωπο της 42χρονης, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ότι ο 38χρονος στις 5 Αυγούστου 2012 το βράδυ μπήκε σε σπίτι στον Αρχάγγελο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, καθώς και χρυσά κοσμήματα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια Ρόδου, με τα οποία και εντοπίστηκαν τόσο ο 38χρονος όσο και η 42χρονη καθώς κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια να παραπεμφθούν στην ανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο απολογούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και ισχυρίστηκαν πως ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οι δύο είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για τον 38χρονο και μία για την 42χρονη.
Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου στις 12 Ιουνίου 2019.

Διαβάστε ακόμη

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο