Εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης στο Δήμο Νισύρου

Εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης στο Δήμο Νισύρου

Εγκατάσταση νέας μονάδας αφαλάτωσης στο Δήμο Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Παραδόθηκε χθες από την εταιρία ΤΕΜΑΚ ΑΕ και τοποθετήθηκε στο εργοστάσιο αφαλάτωσης του Δήμου μας στο Μανδράκι, η νέα μονάδα αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας σε παραγωγή πόσιμου νερού 300 κυβικών μέτρων ανά ημέρα.

Η υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση της νέας μονάδας, καθώς και η διασύνδεση της με τις υφιστάμενες Δημοτικές υποδομές υδροδότησης, θα ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Μετά την πλήρη λειτουργία της νέας μονάδας, η Δημοτική εγκατάσταση αφαλάτωσης θα αποδίδει ημερησίως 1.000 κυβικά μέτρα ανά ημέρα πόσιμου νερού.

Η αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής πόσιμου νερού θα συμβάλει τα μέγιστα στην κάλυψη όλων των αναγκών του νησιού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με την ολοκλήρωση του έργου «Ύδρευση οικισμών Εμπορειού και Νικειών», ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει ήδη δημοπρατηθεί, θα εξασφαλιστεί η συνεχής παροχή νερού στους οικισμούς των Νικειών και του Εμπορειού.

Διαβάστε ακόμη

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»