Γιάννης Κούρτης: Θα συνεχίσω  να προσφέρω στον τόπο μου

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κούρτης πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Ρόδου, με μακρά πορεία και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι και πάλι υποψήφιος με την παράταξη «Ρόδος Δύναμη πολιτών» του Φώτη Χατζηδιάκου.

Με σύνθημά του «Επενδύουμε στην παιδεία» έχει αφιερώσει όλο του το χρόνο στο να επισκέπτεται τις σχολικές μονάδες του νησιού και να συζητά με εκπαιδευτικούς και γονείς γύρω από τις ανάγκες που υπάρχουν, αναζητώντας μαζί τους τρόπους ώστε να καλυφθούν και να μη δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή λειτουργία τους.

Εκτιμά ότι η ενασχόληση των πολιτών με τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι χρέος όλων αλλά για τον ίδιο είναι και τρόπος έκφρασης. Λάτρης της Ρόδου, του νησιού που τον γέννησε και τον ανάδειξε, είναι βαθιά πολιτικοποιημένος ώστε να υπηρετεί τους συμπολίτες του για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

Αυτοδημιούργητος, στηρίζει κάθε προοδευτική προσπάθεια και στέκεται αρωγός σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθειά του.
Με τα κοινά ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία, ορμώμενος από την επιθυμία της προσφοράς στον τότε δήμο Λινδίων κάτι που συνεχίζει να το χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα που το νησί έχει γίνει ένας ενιαίος δήμος και έχει ανάγκη από ανθρώπους ανιδιοτελείς και παθιασμένους με τον τόπο τους.

Σε μήνυμά τους προς τους συμπατριώτες μας επισημαίνει ότι η παρούσα δημοτική αρχή πρέπει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 4 χρόνια, και αυτή η ευκαιρία πρέπει να της δοθεί ώστε να το ολοκληρώσει και να πάει το νησί μπροστά.
Όσο για τον ίδιο, διαβεβαιώνει πως αν οι κάτοικοι του νησιού τον εκλέξουν και πάλι δημοτικό σύμβουλο θα συνεχίσει και στην επόμενη θητεία να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο στον τόπο του από όποιο μετερίζι του ζητηθεί.