Λ. Παπακαλοδούκας: «Οι δεσμεύσεις μας για τη Σύμη είναι  συμβόλαιο και την επομένη των εκλογών»

Τους στόχους και τις προτεραιότητές του για το νησί της Σύμης την επόμενη τετραετία, αναλύει ο επανεκλεγέντας για πέμπτη συνεχή φορά δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

 Ο ίδιος  εκφράζει τις ευχαριστίες του και σε όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα του συνδυασμού του «Νέοι Ορίζοντες».
 Ακολουθεί η προσωπική του δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπατριώτες μας που στήριξαν εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου για πέμπτη συνεχή φορά. Η Σύμη μάς έδωσε ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε!!!

Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε τη λαϊκή εντολή με τόση αγάπη από την πλειοψηφία του Συμιακού λαού. Είναι χρέος μας να ανταποδώσουμε ο,τι καλύτερο απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους Συμιακούς με πνεύμα ομοψυχίας, ομόνοιας και συνεργασίας. Με τους 10 συνεργάτες μου και τους 7 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης θα προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά με έργα που είναι δρομολογημένα, πολλά δε από αυτά δημοπρατημένα. Δεν θα έχουμε την παραμικρή απόκλιση από το προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Οι δεσμεύσεις μας είναι συμβόλαιο και η επομένη των εκλογών μάς βρίσκει πιο υπεύθυνους από ποτέ. Η αλήθεια, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη που αποπνέουμε είναι τα εφόδια με τα οποία θα πορευτούμε και την επόμενη τετραετία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας με έργα 25.000.000 ευρώ. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου κερδίσαμε με έναν αγώνα τίμιο, αληθινό, γνήσιο, χωρίς προσβολές, ύβρεις και παραπληροφόρηση.

Ο κόσμος πείστηκε από τον ρεαλισμό μας κόντρα στον μηδενισμό και την απαξίωση. Η αλήθεια έλαμψε και νιώθουμε περήφανοι που ο Συμιακός λαός ξέρει να κρίνει. Όσα είπαμε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μάς γνωρίζει!! 17 χρόνια είναι αρκετά, για να κριθεί κάποιος για το ήθος, τη γνησιότητα, την αυθεντικότητα και την τιμιότητα του.

Προχωράμε μπροστά!!! Θα αγωνιστούμε σκληρά!!! Σάς υπόσχομαι μια δημιουργική τετραετία με ακόμη περισσότερα έργα!!! Η Σύμη Θα αλλάξει με ένα σύγχρονο αποχετευτικό που ξεκινάει άμεσα!!! Μια αναβαθμισμένη πλατεία με αμφιθέατρο!!! Ένα ακόμη πιο σύγχρονο λιμάνι!!! Αντιπλημμυρικά έργα!!! Αλλαγή του δικτύου ύδρευσης!!! Μιλάμε με έργα, Μιλάμε με αποδείξεις!!! Η συγκίνηση που νιώθω θα με ακολουθεί μια ζωή!!! Η πόρτα του Δημάρχου ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτή σε όλους!!! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας!!!».