Λ. Παπακαλοδούκας: «Οι δεσμεύσεις μας για τη Σύμη είναι συμβόλαιο και την επομένη των εκλογών»

Λ. Παπακαλοδούκας: «Οι δεσμεύσεις μας για τη Σύμη είναι  συμβόλαιο και την επομένη των εκλογών»

Λ. Παπακαλοδούκας: «Οι δεσμεύσεις μας για τη Σύμη είναι συμβόλαιο και την επομένη των εκλογών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 911 ΦΟΡΕΣ

Ποιες οι προτεραιότητές του για την επόμενη τετραετία στο νησί

Τους στόχους και τις προτεραιότητές του για το νησί της Σύμης την επόμενη τετραετία, αναλύει ο επανεκλεγέντας για πέμπτη συνεχή φορά δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ο ίδιος εκφράζει τις ευχαριστίες του και σε όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα του συνδυασμού του «Νέοι Ορίζοντες».
Ακολουθεί η προσωπική του δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπατριώτες μας που στήριξαν εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου για πέμπτη συνεχή φορά. Η Σύμη μάς έδωσε ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε!!!

Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε τη λαϊκή εντολή με τόση αγάπη από την πλειοψηφία του Συμιακού λαού. Είναι χρέος μας να ανταποδώσουμε ο,τι καλύτερο απέναντι σε όλους ανεξαιρέτως τους Συμιακούς με πνεύμα ομοψυχίας, ομόνοιας και συνεργασίας. Με τους 10 συνεργάτες μου και τους 7 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης θα προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά με έργα που είναι δρομολογημένα, πολλά δε από αυτά δημοπρατημένα. Δεν θα έχουμε την παραμικρή απόκλιση από το προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Οι δεσμεύσεις μας είναι συμβόλαιο και η επομένη των εκλογών μάς βρίσκει πιο υπεύθυνους από ποτέ. Η αλήθεια, η διαφάνεια, η εμπιστοσύνη που αποπνέουμε είναι τα εφόδια με τα οποία θα πορευτούμε και την επόμενη τετραετία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας με έργα 25.000.000 ευρώ. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου κερδίσαμε με έναν αγώνα τίμιο, αληθινό, γνήσιο, χωρίς προσβολές, ύβρεις και παραπληροφόρηση.

Ο κόσμος πείστηκε από τον ρεαλισμό μας κόντρα στον μηδενισμό και την απαξίωση. Η αλήθεια έλαμψε και νιώθουμε περήφανοι που ο Συμιακός λαός ξέρει να κρίνει. Όσα είπαμε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο κόσμος μάς γνωρίζει!! 17 χρόνια είναι αρκετά, για να κριθεί κάποιος για το ήθος, τη γνησιότητα, την αυθεντικότητα και την τιμιότητα του.

Προχωράμε μπροστά!!! Θα αγωνιστούμε σκληρά!!! Σάς υπόσχομαι μια δημιουργική τετραετία με ακόμη περισσότερα έργα!!! Η Σύμη Θα αλλάξει με ένα σύγχρονο αποχετευτικό που ξεκινάει άμεσα!!! Μια αναβαθμισμένη πλατεία με αμφιθέατρο!!! Ένα ακόμη πιο σύγχρονο λιμάνι!!! Αντιπλημμυρικά έργα!!! Αλλαγή του δικτύου ύδρευσης!!! Μιλάμε με έργα, Μιλάμε με αποδείξεις!!! Η συγκίνηση που νιώθω θα με ακολουθεί μια ζωή!!! Η πόρτα του Δημάρχου ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτή σε όλους!!! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας!!!».

Διαβάστε ακόμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν άμεσα λιμενικά έργα στη Σύμη - Επίσκεψη κλιμακίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Ιστορική αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κοινόχρηστων χώρων και εκτάσεων του δήμου Σύμης

«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει», δηλώνει ο 30χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφέ στη Σύμη

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

National Geographic: Προτείνει τη Σύμη ως τοπ προορισμό για έναν πολύ διαφορετικό λόγο