Με κύπελλο επέστρεψαν οι ωφελούμενοι του «ΕΛΠΙΔΑ» από το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD

Αντιπροσωπεία εννέα ατόμων της χορευτικής ομάδας «Χορευτές της ΕΛΠΙΔΑΣ» του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες-Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», συμμετείχαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 15, 16, 17, 18 & 19 Μαΐου 2019 στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι.

Οι χορευτές που συμμετείχαν ήταν εννέα: Εμμανουήλ Ροδίτης, Μαρία Πήλιου, Τσαμπίκα Καπούλα, Ελευθέριος Χατζησταμάτης, Αρχοντούλα Βρουβή, Εμμανουήλ Βρουβής, Μαρία Γιωργάκη, Μαρούλα Χούλη και Νικόλαος Σαββίδης, οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς της Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα ίσσο Ρόδου, σούστα Ρόδου, Καλαματιανό και Αμπντάλικο Ρόδου.

Η πρόεδρος του «ΕΛΠΙΔΑ», Σταυρούλα Καπούλα, μοίραζε παράλληλα στους κριτές ξεροτήγανα και ροδίτικο κρασί, ενώ παρέσυρε στην πίστα και την κριτική επιτροπή!

Οι “Χορευτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ»” κέρδισαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό κριτών και θεατών.  Η κριτική επιτροπή σχολίασε με τα πιο ένθερμα λόγια τους χορευτές και τους απένειμε έπαινο για τη διαδραστική και ταξιδιάρικη παρουσίαση που προσέφεραν. Όλοι οι χορευτές έλαβαν μετάλλια, ενώ στην ομάδα παραδόθηκε κύπελλο για τη συμμετοχή της!

Την αντιπροσωπεία συνόδευσε η πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες - Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ» Σταυρίτσα Καπούλα και ο χοροδιδάσκαλος - νοσηλευτής Γεώργιος Καραγιαννάκης, οι οποίοι χόρεψαν μαζί με τους ωφελούμενους.