Μια επιστροφή για την Πράξις άκρως σΑΡΚΑΣτική

Με μια συρραφή του πιο αγαπημένου Έλληνα κομίστα και συγγραφέα, του Αρκά. επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι η θεατρική ομάδα Πράξις. μετά το επιτυχημένο “Τρίτο Στεφάνι” που ανέβασε το χειμώνα.

 ­­Τον  Έλληνα μαέστρου το χιούμορ – που ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι τον γνωρίζουν προσωπικά στις τρεις και πλέον δεκαετίες δράσης του, καθώς βιογραφικές πληροφορίες δεν υπάρχουν και για φωτογραφία του ούτε λόγος – Τον Αρκά που μας κάνει να σκάμε στα γέλια  με την πικρόχολη γραφή του, τις βλασφημίες, τις πολιτικές ακροβασίες, την «πιπεράτη» γλώσσα του, τα πικάντικα λογοπαίγνια, τα καυστικά φιλοσοφικά ερωτήματά του  και κάθε λογής «ασέβεια» που προκύπτει από τη δαιμόνια πένα του, επέλεξε η ομάδα να δώσει σάρκα και οστά στους ήρωες του με το έργο “Άκρως σΑΡΚΑΣΤικόν”

Ήρωες αγαπημένοι, αναγνωρίσιμοι, χιλιοδιαβασμένοι, βασανισμένοι και μοναδικοί. που όμως κρύβουν κομμάτια όλων μας. όπως η Λουκρητία, Ο Καστράτο, ο Σπούργος, ο Άγγελος θα ζωντανέψουν τον Ιούλιο στο κινηματοθέατρο Ρόδον με στόχο το γέλιο.
Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Κώστας Κατσουλάκης
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Μάνος Σάββενας
Στίχοι τραγουδιών: Βαλέριος Λινάρδος
Κοστούμια: Κώστας Κατσουλάκης
Σκηνικά: Ανδρομάχη Μπατζούκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος – Ματίνα Κουγκρά
Μακιγιάζ: Ελένη Γιαννά.

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης, Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λεινάρδος, Βασίλης Λόγγος, Ανδρομάχη Μπατζούκη, Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη,  Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά. Νικόλ  Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης. Οι ημερομηνίες, οι ώρες και το μέρος που θα ανέβει η παράσταση θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.