Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αστέρας Παστίδας

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αστέρας Παστίδας για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του μετά τη λήξη του πρόσφατου αγώνα play off της Β' Κατηγορίας Δωδεκανήσου με τη Δόξα Καρδάμαινας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, περιόριστηκε στην τιμωρία της έδρας και στο χρηματικό πρόστιμο. Αντίθετα έπεσε "βαριά καμπάνα"στον παράγοντα του συλλόγου Χρήστο Αποστολάτο ο οποίος τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της Πειθαρχικής, είναι:

ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
•Φ.Α. ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ 28/05  (29η ΑΓΩΝ Κ-16)
Στον ποδοσφαιριστή του «ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ» Γ. ΟΡΦΑΝΟ Α.Δ. 1431555 ποινή δύο (2) αγωνιστικών απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (απώθησε βιαίως αντίπαλο ποδοσφαιριστή)  (Άρθρο 10’ παρ.1 β ’του Π.Κ)

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ
Φ.Α. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ- ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ 16/05 (3η ΑΓΩΝ.- ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΟΔΟΥ)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τελέσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. 

Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ» την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο διακόσια (200) ευρώ (Άρθρο 15’ παρ. 6΄περ. α’ και περ. γ’ του Π.Κ.).

Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ–ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (διοικητική, αθλητική και οποιαδήποτε άλλη) για ένα (1) χρόνο (Άρθρο 12’ περ. γ’ σε συνδυασμό με το Άρθρο 14’ παρ. 4α’)

Φ.Α. ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ- ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ 21/05 (3η ΑΓΩΝ.- 2η ΦΑΣΗ Κ-14)
Η Πειθαρχική Επιτροπή απαλλάσσει το σωματείο «ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ» και του Προπονητή ΜΙΧ. ΒΙΤΖΗΛΑΙΟ σχετικά με την έγγραφη καταγγελία του σωματείου «ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ», από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, λόγω αμφιβολιών.