Αλγεινές εντυπώσεις από την κατάσταση στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Συνεχίζουν να προκαλούν αλγεινή εντύπωση οι τριτοκοσμικές καταστάσεις στο αεροδρόμιο της Ρόδου, λόγω των λειτουργικών του προβλημάτων, παρά το ότι έχουμε μπει στον Ιούνιο και η κίνηση αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Τα πράγματα χειροτερεύουν τα Σαββατοκύριακα, με τον πολλαπλασιασμό της κίνησης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να εξακολουθούν να καταγράφονται εικόνες ντροπής μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις του.

Ειδικά την περασμένη Κυριακή η κατάσταση ήταν ακόμα πιο χαώδης και η ουρά για τον έλεγχο ασφαλείας ακόμα μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τουρίστες και ντόπιους.

Επιβάτες αλλά και αναγνώστες μας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο αυτές τις μέρες, έστειλαν στη «Ροδιακή» και νέο υλικό που επιβεβαιώνει την τραγική κατάσταση που βιώνει κανείς όταν διακινηθεί μέσω του αεροδρομίου «Διαγόρας».
 


Μέσα ατελείωτη ουρά, μέχρι να φτάσει κάποιος στον έλεγχο, και με τις κυλιόμενες σκάλες η μία να μη λειτουργεί και η άλλη να λειτουργεί αντίστροφα, και έξω ένα χάος από τροχοφόρα διαφόρων μεγεθών και χρήσεων, ανάμεσα από τα οποία προσπαθούν οι τουρίστες φορτωμένοι με αποσκευές να διασχίσουν το δρόμο για να επιβιβαστούν στα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν στα ξενοδοχεία τους.

Περιμένοντας έξω μέσα στον ήλιο και πολλοί λόγω έλλειψης χώρου να στέκονται κυριολεκτικά μέσα στο δρόμο, εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες και ζητούν να εξυπηρετηθούν άμεσα. 

Παράλληλα οι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν όχι μόνο για όσους ταξιδεύουν και θέλουν να αφήσουν τα οχήματά τους αλλά και για όσους αναμένουν για λίγο εκείνους που φτάνουν.

Φυσικά και οι χώροι που δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των πούλμαν δεν επαρκούν με αποτέλεσμα οχήματα να παρκάρουν και έξω από τις καθορισμένες θέσεις.