Προπονητής από το πάνω ράφι για τη Ρόδο

Προπονητή από ...το πάνω ράφι είναι αποφασισμένη να φέρει η διοίκηση της Ρόδου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Οι επαφές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και όλες οι περιπτώσεις εξετάζονται λεπτομερέστατα από την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αντώνη Μαρτίνη.

Ο τελευταίος, που έχει και την πείρα και της προηγούμενης συμμετοχής σε Εθνική Κατηγορία, είναι αποφασισμένος να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας καθώς θέλει να αναλάβει ένας προπονητής όχι μόνο έμπειρος και γνώστης της κατηγορίας αλλά παράλληλα που θα μπορεί να εμπνέει και τον απόλυτο σεβασμό μέσα στα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή τα "ελάφια" έχουν πάνω από πέντε ονόματα προπονητών στην διάθεση τους και απ' ότι φαίνεται μέσα από αυτά θα κάνουν και την τελική τους επιλογή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής που θα αναλάβει τη Ρόδο θα είναι εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου και πιθανότητα θα αποτελεί και ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ο μεγάλος στόχος της Ρόδου άλλωστε είναι να μπορέσει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι "πράσινοι " θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κοιτάζοντας πάντα προς τα πάνω.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μεγάλη παραμονή στην κατηγορία αυτή, ιδιαίτερα για ένα νησιωτικό σύλλογο, είναι μεγάλη φθορά (κυρίως οικονομική) και έτσι θέλουν να φύγουν το συντομότερο δυνατό.