Ο Μανώλης Παπαδημήτρης θέλει να δει τον Ηρακλή Μαριτσών πρωταγωνιστή

Προβληματισμένος από το γεγονός ότι οι γενικές συνελεύσεις που έχουν γίνει έως τώρα δεν έτυχαν της ανάλογης ανταπόκρισης, είναι ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης.

Αν και ο ίδιος -όπως έχουμε ξαναγράψει- είναι πανέτοιμος και ορεξάτος να βάλει τον πήχη πολύ ψηλά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εντούτοις δεν βλέπει και πολύ διάθεση από τα υπόλοιπα μέλη.

Βασική προϋπόθεση για να μπορέσει ο Ηρακλής να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, είναι να μπορέσει η διοίκηση να έχει σημαντικές βοήθειες.

Η έως τώρα εμπειρία του κ. Παπαδημήτρη όπως ο ίδιος λέει, δείχνει ότι πέρα από τον ίδιο και δυο - τρία ακόμα άτομα, ουδείς άλλος έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον σύλλογο.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει τις γενικές συνελεύσεις προκειμένου να ζητήσει τη στήριξη των Μαριτσενών ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δ.σ. που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα ψηλά.

Έως τώρα, δεν φάνηκε κάτι τέτοιο και πλέον ο προβληματισμός για την επόμενη ημέρα, ασφαλώς και είναι έντονος.

Πλέον, θα γίνει ακόμα μια συνέλευση (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς) η οποία θα είναι και η τελευταία πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Ηρακλή Μαριτσών.

Πάντως, αν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια, ο κ. Παπαδημήτρης είναι αποφασισμένος ακόμα και να παραιτηθεί δεδομένου ότι επιθυμεί να δει τον Ηρακλή πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσο στο πρωτάθλημα. Εξελίξεις, αναμένονται προσεχώς λοιπόν.