Ν. Τσαμπαλάκης: Θα είμαστε αρωγοί στο έργο του νέου δημάρχου

Επιστολή αναφορικά με τις εκλογές απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Νικήτας Τσαμπαλάκης και επικεφαλής της παράταξης "Η Πάτμος μπροστά", η παράταξη του οποίου αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής συνεργάστηκε με τον νέο δήμαρχο Πάτμου κ. Λευτέρη Πέντε και την παράταξη “Όλοι μαζί για την Πάτμο".

Ο κ. Τσαμπαλάκης μέσω της επιστολής του συνεχάρη τον καινούργιο δήμαρχο, τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στόικο και όλους όσοι συμμετείχαν στον εκλογικό αγώνα.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν την παράταξή του και τον ίδιο, δηλώνοντας ότι θα είναι αρωγά στο έργο του νέου δημάρχου προκειμένου να πάει η Πάτμος μπροστά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμπαλάκης στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:  
"Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου και σε όλη μας την παράταξη «Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μίας προεκλογικής περιόδου, η οποία ήταν μεν μικρή χρονικά, αλλά έντονη σε διάφορα επίπεδα. Ακούσαμε και είδαμε πολλά. Κρατάμε τα θετικά, ξεχνάμε τα αρνητικά, ώστε από αύριο κιόλας όλες οι παρατάξεις του Δ.Σ. να σηκώσουμε τα μανίκια και να υλοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε.

Συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς, και κυρίως όλους όσοι δεν εκλέχθηκαν, καθότι χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγχαίρω τον απερχόμενο Δήμαρχο, κ. Στόικο, με τον οποίο αυτά τα χρόνια είχαμε μία καλή συνεργασία και επεδίωξε να επιλύσει πολλά ζητήματα του νησιού μας.
Πέρα και πάνω από όλα, όμως, συγχαίρω τον φίλο και συνοδοιπόρο, Λευτέρη Πέντε, που επάξια

αναλαμβάνει το τιμόνι του Δήμου μας. Η παράταξή μας “Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” θα σταθεί αρωγός στο έργο του, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάμε ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Με εκτίμηση,
Νικήτας Τσαμπαλάκης
Επικεφαλής Παράταξης
Η ΠΑΤΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"