Τέσσερα νησιά θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Δωδεκάνησα θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης,  οποίος αποφάσισε, για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους να ξεκινήσει την περιοδεία του ανά τη χώρα, για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, από την περιοχή μας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά για το πρόγραμμά του, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να φθάσει στη Ρόδο το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου 8 Ιουνίου, λίγο μετά τις 9:00 π.μ. Αμέσως θα μεταβεί στην Περιφέρεια ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους επιστημονικών και παραγωγικών φορέων της Ρόδου η οποία θα λάβει χώρα είτε στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου είτε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως και την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκε τη Ρόδο στις 6 Μαρτίου, έχει εντάξει στο πρόγραμμά του βόλτα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με τον κόσμο.

Στη συνέχεια, αναμένεται να επισκεφθεί το Κέντρο «Ελπίδα» και ακολούθως το Λιμενικό Ταμείο νότιας Δωδεκανήσου.

Στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να πετάξει για Καστελόριζο, όπου και θα διανυκτερεύσει. Και εκεί επιθυμεί να περπατήσει στο νησί και να συνομιλήσει με τον κόσμο ενώ δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με ασχολούμενους με τον τουριστικό κλάδο.

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου θα μεταβεί στην Κάλυμνο όπου θα επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες, «ο Άγιος Παντελεήμονας», μία αξιόλογη ιδιωτική πρωτοβουλία.
Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, θα περπατήσει στο κέντρο του νησιού για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και μετά θα μεταβεί στην Κω. Και εκεί έχει προγραμματίσει συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και βόλτα στο κέντρο για να χαιρετίσει τον κόσμο. Τέλος, το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να αναχωρήσει από την περιοχή μας για την Αθήνα.