Ξέσπασε ο Ηλίας Καματερός κατά υπουργών γιατί δεν του περνούν τροπολογία

Ξέσπασε ο Ηλίας Καματερός κατά υπουργών γιατί δεν του περνούν τροπολογία

Ξέσπασε ο Ηλίας Καματερός κατά υπουργών γιατί δεν του περνούν τροπολογία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Ξέσπασε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής Δωδεκανήσων του Σύριζα Ηλίας Καματερός κατά των… υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν του περνούν την τροπολογία για μη κατεδάφιση σε κτίσματα που απέχουν 12 μέτρα από εκεί που σκάει το χειμέριο κύμα.

“Είναι δυνατόν να μην μπορούν να επιβληθούν οι υπουργοί στις υπηρεσίες; Ακόμα και η ίδια κυβέρνηση να μείνει δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι υπουργοί!” είπε εμφανώς εκνευρισμένος γιατί δεν έγινε δεκτή η τροπολογία ούτε προχθές από τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε και ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός θα κάνει δεκτές βουλευτικές τροπολογίες.

Η εν λόγω πληροφορία προφανώς έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους βουλευτές που είτε επανακατέθεσαν τις προχθεσινές, είτε κατέθεσαν και νέες. “Ο κόσμος περιμένει από κάτω και εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει” είπε ο κ. Καματερός. “Είναι τελευταίο νομοσχέδιο πόσο πια θα περιμένουμε;” τόνισε.

Εν τω μεταξύ στο τελευταίο νομοσχέδιο της απελθούσης κυβέρνησης που αφορά την αποδοχή δωρεάς του ιδρύματος Νιάρχος έχουν ήδη κατατεθεί έντεκα υπουργικές τροπολογίες μεταξύ των οποίων η ακύρωση της εφαρμογής μείωσης του αφορολόγητου και των αντίμετρων που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (με το κλείσιμο αξιολόγησης του τρίτου Μνημονίου), τροπολογίες για την ΡΑΕ, αλλά και τους 11.000 συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»