Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Ροδίτη που εξαφανίστηκε

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του νεαρού Ροδίτη ο οποίος εξαφανίστηκε από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, χωρίς από τότε να δώσει σημεία ζωής.

Το νεαρό αναζητεί η αστυνομία, οι φίλοι, οι συγγενείς και η οικογένειά του.

Μετά από την επίσημη δήλωση της εξαφάνισης από την οικογένειά του, κλιμάκια αστυνομικών και εθελοντών «χτενίζουν» συγκεκριμένες περιοχές στο νησί της Ρόδου (και ειδικά στα Κολύμπια) για τον εντοπισμό του.

Μάλιστα έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα στο facebook για τον εντοπισμό του. Σε σχετική ανάρτηση που έγινε πριν από λίγες ώρες αναφέρει τα εξής:

Καλησπέρα σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα νέο. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τους κανόνες που έχουμε δημοσιεύσει. Κανείς μην τον πλησιάσει. Όχι ότι είναι επικίνδυνος αλλά να μην φοβηθεί και τραπεί πάλι σε φυγή. Οι περιοχές που ψάχνουμε είναι μεγάλης εκτάσης.

Οπότε ο κάθε εθελοντής για εμάς είναι πολύ σημαντικός! Οι περιοχές που είναι προς έρευνα και πρέπει να εστιάσουμε είναι από Φαληράκι έως και Αρχάγγελο ίσως και λίγο πιο έξω. Η τελευταία επαφή που είχαμε ήταν στα Κολύμπια αλλά κινείται αρκετά γρήγορα και όσο δεν έχουμε πληροφορίες τόσο μεγαλώνει και η απόσταση έρευνας!!!