Μιχάλης Πολιάς: «Ο Φοίβος έχει ισχυρό brand name»

Μιχάλης Πολιάς: «Ο Φοίβος έχει ισχυρό brand name»

Μιχάλης Πολιάς: «Ο Φοίβος έχει ισχυρό brand name»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Φοίβου είναι ο Μιχάλης Πολιάς. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην «Ροδιακή».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στα ταλέντα τα οποία κάποια στιγμή χάνονται αλλά και στη δική του καριέρα.

Για την επιστροφή του στο Φοίβο: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής. Μου έγινε μια πρόταση από τη διοίκηση και δεν μπορούσα να μην δεχθώ. Και τριάντα φορές να μου έκανε πρόταση ο Φοίβος θα απαντούσα θετικά πάντα. Το brand name της ομάδας είναι τόσο δυνατό στο τοπικό μας ποδόσφαιρο που για εμένα σαν νέο φιλόδοξο προπονητή είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν θα μπορούσα να πω όχι σε καμία περίπτωση".

Για τους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω αναλυτικά για τους στόχους. Αυτό θα το κάνει η διοίκηση. Εγώ θα πω απλά ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι ο Φοίβος και δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω σε κομμάτια που η ομάδα είχε αδυναμίες".

Για το νέο ρόστερ: "Το αν θα δούμε πολλά νέα παιδιά είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τις ανανεώσεις. Θα δούμε πρώτα τι απώλειες θα έχουμε και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Προσωπικά πάντως -και μακάρι να γίνει- θέλω να μείνουν όλα τα παιδιά . Ο Φοίβος είχε αρκετούς νεαρούς παίκτες και στο πρόσφατο πρωτάθλημα. Μακάρι να τους κρατήσουμε όλους και να πάρουμε και κάποιους ακόμα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο αποτελούμενο από νεαρούς αλλά και ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές".

Για το αν βγαίνουν πλέον καλοί ποδοσφαιριστές στην περιοχή μας: "Πλέον βγαίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Ταλέντα βέβαια υπάρχουν αλλά με βάση αυτά που βλέπω πλέον εγώ, χάνονται κάποια στιγμή όταν μπουν στις κρίσιμες ηλικίες. Οι ομάδες δεν δουλεύουν σωστά σε γενικές γραμμές και έτσι δεν μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά.

Θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό αν κάποιες ομάδες της περιοχής μας ανέβουν σε μεγάλες κατηγορίες και μπορέσουν να δημιουργήσουν τμήματα Νέων που θα δουλεύουν πιο οργανωμένα. Αυτό είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα κατά την άποψη μου είναι το ότι οι γονείς μπλέκονται στα πόδια των παιδιών και δεν τα αφήνουν να εξελιχθούν".

Για τον δικό του προπονητικό στόχο: "Η προπονητική μου αρέσει. Θέλω να εδραιωθώ πρώτα όσο γίνεται περισσότερο στο τοπικό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα να εξελιχθώ".

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων