Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης ατόμων της τρίτης ηλικίας στην ΑΝΚΟ Ρόδου

Η ΑΝΚΟ ACADEMY, εταιρεία παροχής υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης, έχοντας παρουσία στην τοπική κοινωνία από το 1992, έχει επιμορφώσει μεγάλο αριθμό συντοπιτών μας, επιλέγοντας πάντα αντικείμενα επαγγελματικής εκπαίδευσης που ενδυναμώνουν την τοπική κοινωνία και διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων όσοι εμπλέκονται και προσφέρουν ή αποκομίζουν τους καρπούς της προσπάθειας των εκπαιδευτικών της σχολής.

Η τρίτη ηλικία έχοντας προσφέρει σε όλους μας, είναι σήμερα πολλές φορές απομονωμένη και μακριά από συγγενικά, αγαπημένα  πρόσωπα. Οι νέες τεχνολογίες μπορούν και φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά.  Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της ΑΝΚΟ, προσφέρουμε την επιμόρφωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχει ανάγκη η τρίτη ηλικία  με εκπαίδευση στο facebook, viber, internet κλπ. Μια δράση για την καταπολέμηση του ψηφιακού χάσματος και τη στήριξη της εκπαίδευσης και της καινοτομίας.
Διάρκεια: 9 μαθήματα 1,5 ώρας

Σε πρώτη φάση θα δοθεί προτεραιότητα σε άτομα ηλικίας από 65 ετών και άνω και στην πορεία θα εξετάσουμε και τη δυνατότητα συμμετοχής και νεότερων ενδιαφερομένων. Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής: ΑΝΚΟ Αcademy Ρόδος, Γ. Σεφέρη 78-80 2ος όροφος και στο 2241062488 και στο 22410401016.