Μανώλης Παπαδημήτρης: «Συνεχίζουμε δυνατά!»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις διεργασίες της τρίτης επαναληπτικής γενικής συνέλευσης είναι ο πρόεδρος του Ηρακλή Μαριτσών Μανώλης Παπαδημήτρης.

Και αυτό διότι το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι ο σύλλογος συνεχίζει την πορεία του ισχυρός, βάζοντας μάλιστα και τον πήχη ψηλά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

Αυτή ήταν εξάλλου και η επιδίωξη του ίδιου και για τον λόγο αυτό επέμενε τόσο πολύ σε αυτές τις συνελεύσεις, θέλοντας να στείλει το μήνυμα σε όλους ότι ο Ηρακλής ενωμένος μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Μιλώντας στη "Ροδιακή", ο κ. Παπαδημήτρης, τόνισε τα ακόλουθα:
"Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Η τρίτη γενική συνέλευση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ήρθαν κοντά μας πολλά νέα πρόσωπα. Το είχα πει ξανά ότι από μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και χρειαζόμασταν βοήθειες. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι συνεχίζουμε πολύ δυνατά.

Ο Ηρακλής αλλάζει σελίδα με νέους ανθρώπους μέσα στη διοίκηση και νέα μυαλά. Θα βάλουμε τον πήχη ψηλά. Θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο. Μεγάλος μας στόχος μας όμως είναι παράλληλα να κρατήσουμε κοντά μας όλο τον κόσμο που καταφέραμε να φέρουμε πέρσι στο γήπεδο. Θέλουμε επίσης να φέρουμε και τη νεολαία κοντά γιατί τα παιδιά αυτά αποτελούν το μέλλον".

Η νέα διοίκηση
Τα νέα πρόσωπα τα οποία μπαίνουν στη διοίκηση είναι τα ακόλουθα:
-Στέργος Κασέκας
-Μανώλης Παπαδημήτρης του Χαράλαμπου
-Σάββας Παπαδημήτρης
-Φάνης Λορέντζος
-Γιώργος Κρομμύδας
-Γιώργος Καρίκης.

Τη διοίκηση συμπληρώνουν ο πρόεδρος βέβαια Μανώλης Παπαδημήτρης αλλά και οι Μπάμπης Κανδίνος, Μανώλης Κασανής, Σταύρος Καράλας, Ντίνος Δελασσέρας και Κώστας Βασιλώττος.

Καθορίζονται οι αρμοδιότητες, τελειώνει του προπονητή
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστούν αναλυτικά οι αρμοδιότητες όλων των μελών της νέας διοίκησης ενώ θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Κώστας Πάττας, κάτι που είναι και το πιθανότερο να συμβεί. Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις και τις μετεγγραφές.