Λευτέρης Σκυλλάς: «Βρήκα το ... λιμανάκι μου!»

"Τα δυο - τρια χρόνια που πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ακόμα θέλω να είμαι στον Εθνικό. Εκεί θέλω να τελειώσω. Δεν επιθυμώ κάτι άλλο. Βρήκα το ...λιμανάκι μου!"

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τερματοφύλακα του Εθνικού Αρχίπολης Λευτέρη Σκυλλά ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο ίδιος μιλώντας στη "Ροδιακή" αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον σύλλογο και τη διοίκηση του τονίζοντας ότι λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε και τα ακόλουθα:

"Είναι ένα πολύ οργανωμένο και υγιές σωματείο. Μακάρι όλα τα σωματεία των χωριών να λειτουργούσαν έτσι. Είμαι 36 χρονών, υπηρετώ το χώρο του ποδοσφαίρου είκοσι χρόνια τώρα και δεν έχω δει ξανά τόσο μεγάλη οργάνωση.

Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό. Κάθε μέρα στην προπόνηση έρχονται κοντά επτά με οκτώ άτομα της διοίκησης. Αυτό και μόνο είναι πάρα πολύ σημαντικό και δεν το συναντάς εύκολα. Αυτή η ομάδα από κάθε άποψη δεν πρέπει να βρίσκεται στη Β' Κατηγορία. Όλα είναι μια χαρά".

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι τη νέα σαιζόν η ομάδα του θα κάνει τη διαφορά, απάντησε ως εξής:
"Μετά την ανανέωση των συνεργασιών με τα περισσότερα παιδιά, πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας σε σχέση με πέρσι. Έχουν μπει οι βάσεις και με δυο - τρεις προσθήκες που θα γίνουν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί".

Μιλώντας για το νέο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας είπε:

"Το νέο πρωτάθλημα θα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Και αυτό επειδή θα πάρουν μέρος πολλές δυνατές ομάδες. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν επτά ή οκτώ διεκδικητές του τίτλου. Θα έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Μπορώ να πω ότι πλέον η Α' Κατηγορία με την Β' δεν απέχουν και πολύ.  Αυτή είναι η αλήθεια".