Κώστας Πάττας: «Πάνω απ’ όλα να το χαρούμε»

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή Μαριτσών ο Κώστας Πάττας.

Ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τη διοίκηση και όπως και ο ίδιος δήλωσε στη "Ροδιακή", "είναι κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν. Μόλις ολοκληρωθούν, θα τελειώσει το θέμα και τυπικά" και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

"Είναι λεπτομέρειες που θα μας κάνουν καλύτερους από πέρσι. Τα πήγαμε καλά στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα, ευελπιστούμε ότι με καλό προγραμματισμό που πιστεύω ότι θα κάνουμε, θα δημιουργήσουμε και πάλι μια καλή και δυνατή ομάδα. Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να το χαρούμε εμείς.

Όπως κάναμε δηλαδή και πέρσι. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και τη νέα χρονιά".

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, επιθυμία του Κώστα Πάττα είναι να παραμείνει όλος ο κορμός και να γίνουν κάποιες απαραίτητες προσθήκες σε θέσεις "κλειδιά ".

Μοναδική εξαίρεση έως τώρα αποτελούν οι Σπάρταλης και Κούρος οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ...κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Με όλους τους υπόλοιπους παίκτες θα γίνει συζήτηση προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.