Κολλέγιο Ρόδου: Οργανώνεται σε άλλες βάσεις η Αθλητική Ακαδημία

Tον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς, οριστικοποίησε η Αθλητική Ακαδημία του Κολλεγίου της Ρόδου.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:

«α) Για το τμήμα ποδοσφαίρου: Η συμμετοχή της ομάδας μας στα αγωνιστικά πρωταθλήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ14 και η αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με σημαντικά έργα συντήρησης.

β) Για το τμήμα μπάσκετ: Η συμμετοχή στα πρωταθλήματα παίδων και mini και η συνέχιση της εντατικής δουλειάς των τμημάτων junior-pro mini-super mini με πολλούς φιλικούς αγώνες και τη συμμετοχή σε όλα τα τουρνουά που θα διεξαχθούν στο νησί μας. Επίσης,θα γίνει συντήρηση του παρκέ και θα τοποθετηθούν καθίσματα σε όλη την εξέδρα του γηπέδου για την άνετη παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές.

γ )Για το τμήμα στίβου: Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η συμμετοχή των αθλητών μας σε όλα τα τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Ακόμη, ο υπεύθυνος εκγύμνασης του σωματείου μας, Σάββας Μπαούρης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κομμάτι της ενδυνάμωσης των αθλητών μας στο ανανεωμένο γυμναστήριο του συλλόγου μας.

Τέλος, η Αθλητική Ακαδημία θα ανοίξει τις πύλες της και σε όσα παιδιά διαμένουν σε γειτονικά χωριά του σχολείου μας και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στα αθλήματα του ποδοσφαίρου,του μπάσκετ και του στίβου,παρέχοντας τους σημαντικά κίνητρα και διευκολύνοντας τη μετακίνηση τους από και προς το Κολλέγιο Ρόδου».