Διαγόρας: «Βλέπει» Φράγκο και Πετρόπουλο;

Με τα ...μούτρα στη δουλειά έχει ήδη πέσει ο νέος προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος.

Παίρνοντας εντολή από τη διοίκηση προκειμένου να φτιάξει ένα ρόστερ το οποίο θα πρωταγωνιστήσει, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές του σε συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Πέτρο Ρουτζιέρη και όπως φαίνεται πολύ σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. 

Ο κ. Παπαδόπουλος εξετάζει ήδη ορισμένες περιπτώσεις που φέρεται να τον ενδιαφέρουν ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο από αυτές τις περιπτώσεις φέρεται να είναι ο Μιχάλης Φράγκος, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει με τον ΝΠΣ Βόλου αλλά και ο Αντώνης Πετρόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Ασπρόπυργο. Και οι δύο είναι δύσκολες περιπτώσεις καθώς πρόκειται για παίκτες οι οποίοι αποτελούν μετεγγραφικό στόχο και άλλων ομάδων της κατηγορίας και όχι μόνο. 

Ειδικά πάντως η περίπτωση του Φράγκου είναι πολύ σημαντική μιας και πρόκειται για έναν Ρόδιο παίκτη ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του "γηραιού". 

Η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί αρκετούς από τον Διαγόρα που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα για να επιστρέψει ξανά στο νησί μας και να αγωνιστεί μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας. 
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλα ονόματα τα οποία έχουν προταθεί και εξετάζονται προσεκτικά από τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του και όπως φαίνεται, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια εβδομάδα εξελίξεων για τον "γηραιό".