Αθλητικό Κέντρο στη Σορωνή!

Την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Ευκλή Σορωνής. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η διοίκηση, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου  από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER. Αναλυτικά:

«O A.E.Σ Ευκλής Σορωνής συνεχίζοντας την προσπάθεια βελτίωσης και εξέλιξης των ακαδημιών του αλλά και όλου του συλλόγου γενικότερα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου του συλλόγου στη Σορωνή! 

Μετά  από συντονισμένες ενέργειες του Δ.Σ της ομάδας μας, της ομάδας μελέτης "Εξέλιξης", της αντιδημάρχου κ. Βασιλικής Ξεπαπαδάκη και του διευθυντή της ΑΝΔΩ  κ. Κώστα Ζήφου εγκρίθηκε η υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου!


Συγκεκριμένα, μετά την  πρόταση που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝΔΩ), στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου  από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα LEADER, και έτσι η κατασκευή ενός έργου που ήταν όνειρο πολλών ετών, και  θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα μας αλλά και σε όλη την περιοχή  θα ξεκινήσει  άμεσα! 

Η κατασκευή  του προπονητικού κέντρου σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη  δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, σεμινάρια κ.λπ., γραφεία και υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας! 

Στη δεύτερη φάση του έργου θα δημιουργηθούν ξενώνες και άλλες εγκαταστάσεις που θα μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς αθλητές, αποστολές ομάδων και θα δώσουν τη δυνατότητα στο σύλλογο να αλλάξει επίπεδο! 

Θα θέλαμε ιδιαίτερα  να ευχαριστήσουμε την πολιτικό μηχανικό κ. Γεωργία Διακολαμπριανού η οποία έκανε τη μελέτη του έργου αφιλοκερδώς, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Γάκη για την αμέριστη συμπαράστασή του, τον κ. Νικόλαο Διακοσταυριανό για τη  δωρεά του οικοπέδου που θα κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο και τέλος να ευχαριστήσουμε ακόμα όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και ευχόμαστε το όνειρό μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα».