Μπέλερης και Μκρτσιάν στον Διαγόρα

Μπέλερης και Μκρτσιάν στον Διαγόρα

Μπέλερης και Μκρτσιάν στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Δύο έμπειροι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ του «γηραιό»

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τον σχεδιασμό του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League ο Διαγόρας.

Ο «γηραιός» πραγματοποίησε χθες δύο ακόμα μετεγγραφές και ενισχύθηκε σημαντικά. Πρόκειται για τον Νίκο Μπέλερη ο οποίος μέχρι και πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό του Αιγάλεω, κάνοντας μάλιστα ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και τον Ανδρέα Μκρτσιάν που έπαιζε με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης αλλά όλοι τον θυμόμαστε από το πέρασμά του (πριν από δύο χρόνια) από την ομάδα της Ρόδου.

Και οι δύο είναι έμπειροι παίκτες που ασφαλώς και μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τον «γηραιό» στο δύσκολο έργο που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Μπέλερης είναι πολύ γνωστός στον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο και από τη συμμετοχή του (στο πρόσφατο παρελθόν) και στην ομάδα της Προοδευτικής. Έχει παίξει επίσης στον Βύζα Μεγάρων, τον Φωστήρα και τον Αθηναϊκό. Γεννήθηκε σττις 26 Απριλίου του 1981 και αγωνίζεται ως μεσοαμυντικός.

O Μκρτσιάν είναι στόπερ και έχει γεννηθεί την 1η Μαρτίου του 1988. Είναι πολύ έμπειρος μιας και έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες Εθνικών κατηγορίων.

Έχει παίξει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την ΠΑΕ Θράκη, την Κοζάνη, τη Νίκη Βόλου, τη Δόξα Δράμας, την Καβάλα, τη Λαμία, τον Πανθηραϊκό και το Νέστο Χρυσούπολης που ήταν τώρα τελευταία βάζοντας μάλιστα και 13 γκολ!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μέχρι και σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστή άλλη μια τουλάχιστον κίνηση. Πρόκειται για έναν ακόμα έμπειρο παίκτη με τον οποίο έχει επέλθει συμφωνία και απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας