Τέρμα η ανοχή για όσους ρίχνουν λύματα στον Αρχάγγελο

Πανέτοιμος να συγκρουστεί με όλους όσους δεν σέβονται το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, δηλώνει ο νέος πρόεδρος του Αρχαγγέλου κος Νικόλαος Διμέλης.

Ο ίδιος με χθεσινή δημόσια δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επισημαίνει αναφορικά με το ανεξέλεγκτο αυτό πρόβλημα που αφορά την εναπόθεση λυμάτων στην κοίτη του κεντρικού ποταμού του χωριού:

«Στη φωτογραφία, είναι η κοίτη του ποταμού, όπως την ονομάζουμε εμείς εδώ στον Αρχάγγελο.

Η απορία μου, καλοί μου φίλοι, είναι η εξής: μα πώς είναι δυνατόν να μην βρέχει και ο ποταμός να έχει τους καλοκαιρινούς μήνες πάντα νερό; Ή μήπως βρέχει τις βραδινές ώρες; Λοιπόν τέρμα η πλάκα και ας δούμε πολύ σοβαρά το πρόβλημα, εγώ το χαρακτηρίζω υγειονομική βόμβα!!!

Ωστόσο ενημερώνω από τώρα, πριν αναλάβω το Σεπτέμβρη, ετοιμάζομαι να σπάσω αυγά με όλες τις συνέπειες γιατί όπως ξέρουμε για να κάνουμε ομελέτα πρέπει να σπάσουν αυγά. Κλείνουν οι εκροές όλων με τσιμέντο ταχείας πήξεως και εσείς που φωνάζετε δημοσίως για την κατάντια να εκκενώσετε και κανένα βόθρο για να έχετε νερό και στην επιχείρησή σας αλλιώς κόβετε και το νερό και θα δούμε μετά τι θα λέτε.

Συμφωνείτε; Ή διαφωνείτε με αυτά που έγραψα; Κοντός ψαλμός... Τέρμα η ανοχή. Προτεραιότητα πλέον είναι η υγεία όλων μας.

Νικόλαος Κ. Διμέλης
Νεοεκλεγείς πρόεδρος κοινότητας
Αρχαγγέλου»