Στους 40 βαθμούς το θερμόμετρο και στη Ρόδο

Στους 40 βαθμούς το  θερμόμετρο και στη Ρόδο

Στους 40 βαθμούς το θερμόμετρο και στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1457 ΦΟΡΕΣ

«Κόκκινο» θα χτυπήσει για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι ο υδράργυρος στη Ρόδο. Από σήμερα έως και το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές του νησιού μας αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες εκτιμάται ότι θα «αγγίξουν» τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τις πιο καυτές ημέρες αναμένεται να ζήσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Λίνδου. Η αρχή θα γίνει ήδη από σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, με 36 βαθμούς.

Οι ίδιες θερμοκρασίες θα επικρατήσουν μέχρι και την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε και εκτιμάται ότι θα ανέβει κι άλλο το θερμόμετρο (37ο C).

O καύσωνας θα… κορυφωθεί στη Λίνδο το Σάββατο! Από τις 9:00 το πρωί προβλέπεται να υπάρξουν 36ο C και από το μεσημέρι και έπειτα έως και αργά το απόγευμα θα ανέβει στους 40ο C. Την Κυριακή η αισθητή θερμοκρασία θα είναι κοντά στους 36ο C και από το απόγευμα της ίδιας ημέρας και έπειτα θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει.

Αρκετά υψηλές θερμοκρασίας αναμένεται να επικρατήσουν επίσης και σε άλλες περιοχές του νησιού. Στην πόλη της Ρόδου από την Παρασκευή έως και την Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 35ο και 36ο C, ενώ στο ίδιο διάστημα στην Ιαλυσό στους 33ο με 34ο, στην Κρεμαστή από 34ο έως και 36ο και στον Αρχάγγελο από Πέμπτη έως και Κυριακή από τους 35ο έως και τους 37ο C.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου