Δωρεά πενήντα βιβλίων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου

Με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου “Αγία Μαρίνα” εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Ηρακλή Δ. Χοροζίδη σύμβουλο  επιχειρήσεων και ανάπτυξης  του  ανθρώπινου  δυναμικού, κατοίκου Παραδεισίου, για τη σημαντική δωρεά   50  βιβλίων   για την κάλυψη βασικών αναγκών του συλλόγου.

Τα  βιβλία  έχουν τίτλο “Επί  της…………..Ουσίας”.
Είναι συλλογή  κειμένων που  έρχεται  να προσφέρει  μια ανάσα  ελπίδας και αισιοδοξίας,  να παρακινήσει,να ενθαρρύνει, να  αφυπνήσει,  κόντρα στην κούραση και τα προβλήματα της σύγχρονης  ζωής, αντίδοτο στην  κατήφεια  των καιρών,  την αυτολύπηση και  την αδράνεια.  Άρθρα γραμμένα με χιούμορ, θετική διάθεση αλλά και κριτική ματιά, σε απλή καθημερινή γλώσσα και απευθύνεται  στον αναγνώστη που θέλει να δει τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική οπτική προσέγγιση, να  εξελίξει  τη σκέψη  του, να γνωρίσει καλύτερα  τον εαυτό του και να γίνει  πρωταγωνιστής  της  ζωής  του.

Είναι  ένα  βιβλίο  αυτογνωσίας, με στόχο να μπορέσει ο καθένας από εμάς να αντιληφθεί τις δυνατότητές  του, να βελτιώσει τις τεχνικές διαχείρισης της  καθημερινότητάς  του και να διεκδικήσει τελικά τα όνειρα και τους στόχους  του.
“Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης   του  κ. Ηρακλή  Χοροζίδη.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!” αναφέρει ο σύλλογος.