Βίντεο και φωτογραφίες: Φωτιές και σήμερα στο... αυτόνομο κρατίδιο των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο

Βίντεο και φωτογραφίες: Φωτιές και σήμερα στο... αυτόνομο κρατίδιο των ΡΟΜΑ στο Καρακόνερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3312 ΦΟΡΕΣ

Σε ρόλο θεατή οι τοπικές αρχές - σε απόγνωση οι κάτοικοι της περιοχής

Μια ακόμα φωτιά, από τις εκατοντάδες παρόμοιες που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια, εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Καρακόνερου, στην είσοδο του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε σκουπίδια και ξερά χόρτα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ ο μαύρος καπνός ήταν ορατός σε ολόκληρη σχεδόν την πόλη. Στο σημείο βρέθηκαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου με 6 άνδρες, που λειτούργησαν γρήγορα και αποτελεσματικά περιορίζοντας έτσι το μέτωπο της φωτιάς.

Οι κάτοικοι, βρίσκονται πάντως σε πλήρη απόνγωση. Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ πριν από λίγο διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο, επισήμαναν για ακόμα μια φορά, ότι η κατάσταση σε ότι αφορά την παραβατικότητα από την πλευρά των ΡΟΜΑ αλλά και την απίστευτη ανοχή των αρμοδίων φορέων και αρχών, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε προηγούμενο.

Οι ίδιοι σημείωναν ότι έχουν χορτάσει από υποσχέσεις εδώ και 20 χρόνια κι έχουν απηυδήσει από τις υποσχέσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί. Κάλεσαν δε τον αρμόδιο εισαγγελέα και τις αρχές που είναι υπεύθυνες να σταματήσουν τον παραλογισμό αυτό που βάζει σε κίνδυνο καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους που διαμένουν στην περιοχή και εκθέτει το νησί μας διεθνώς.

Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις