Στη Ρόδο βρίσκεται ο Έρικ Κλάπτον

Στη Ρόδο βρίσκεται ο Έρικ Κλάπτον

Στη Ρόδο βρίσκεται ο Έρικ Κλάπτον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3120 ΦΟΡΕΣ

Ο διάσημος Άγγλος κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής της ρoκ και της μπλουζ μουσικής, Έρικ Κλάπτον βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί της Ρόδου πραγματοποιώντας διακοπές με το ιδιωτικό σκάφος αναψυχής "Va Bene".

Το "Va Bene" που κοσμεί το λιμάνι της Ρόδου, με 13 άτομα πλήρωμα και πέντε επιβάτες, ήρθε στο νησί μας την Τρίτη το απόγευμα και είναι άγνωστο πόσες μέρες θα παραμείνει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής" ωστόσο, ο Έρικ Κλάπτον και η παρέα του απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ρόδου και των παραλιών της, ενώ χθες το πρωί βρέθηκαν σε Στεγνά και Κολύμπια, επιστρέφοντας και πάλι στην περιοχή "Κολώνα", όπου και βρίσκεται αγκυροβολημένο το σκάφος.

Για την ιστορία, ο Έρικ Κλάπτον θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κιθαρίστες όλων των εποχών και ο μόνος καλλιτέχνης που απέσπασε τρία βραβεία Grammy το 1993 για τη συνεισφορά του στη ροκ ως μέλος των Yardbirds και των Cream και το 2000 για την προσωπική του δουλειά. Είναι Ηγέτης (Commander) της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) από το 2004 και ιππότης του τάγματος (OBE) από το 1994 για την προσφορά του στη μουσική.

Λ.Τ.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο