Η θεατρική ομάδα Πράξις  στο δημοτικό Θέατρο Ρόδον

Ήρωες αγαπημένοι ζωντανεύουν από 11 ως 19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον από τη θεατρική ομάδα Πράξις.

Ο αγαπημένος Αρκάς η πένα του οποίου πάνω από 30 χρόνια τώρα σατιρίζει τα πάθη τις νευρώσεις τις εμμονές και την καθημερινότητα του Έλληνα , μέσα από τα μοναδικά του σκίτσα , είναι ο "συγγραφέας" αυτού του ιδιαίτερου έργου με τίτλο "Άκρως σΑΡΚΑΣτικόν" που ανεβάζει η ομάδα Πράξις ,που για άλλη μια φορά τολμά να πειραματιστεί με κάτι διαφορετικό .

Την προσαρμογή και τη σκηνοθεσία όπως και τα κοστούμια υπογράφει ο Κώστας Κατσουλάκης
.Τα σκηνικά ανήκουν στην Ανδρομάχη Μπατζούκη και η κατασκευή στον  Ανδρέα Μαγριπλή. Μουσική για την παράσταση έγραψε αλλα και διασκεύασε ο Μάνος Σάββενας  ενώ τους στίχους των τραγουδιών έγραψε ο Βαλέριος Λεινάρδος .Οι χορογραφίες και η κινησιολογία είναι της Μαρίας Μανουκιαν .Βοηθοί σκηνοθέτη: Βασίλης Λόγγος και Ματίνα Κουγκρά .Μακιγιάζ Ελένη Γιαννά.

Παίρνουν μέρος οι: Ρούλα Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης ,Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βαλέριος Λεινάρδος, Βασίλης Λόγγος,  Νεκταρία Νομικού, Βάσω Ντελλάκη,  Σταύρος Παπαθεοδώρου, Καθολική Περνάρη, Βάσια Πασσάλη, Μαρία Σαραντώνη, Κατερίνα Τουβρά , Νικόλ  Τσακίρη, Πόπη Τσουρουνάκη, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν από 11  - 19 Ιουλίου στο κινηματοθέατρο Ρόδον στις 21.30.

Εισιτήρια προπωλούνται:  
Music spot -Πάρης Κατσέλας ( Εθν Αντιστασης 83)
Naval -cafe bar restaurant – ( Νεα Μαρίνα)
Πλατής κοσμηματοπωλείο (Κωνστ. Υδραίου 64 )
Copy Experts , (Σκευου Ζεβου 4 )
Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 10 ευρώ
Στο ταμείο 12 ευρώ

Εισιτήρια φοιτητών και ανέργων  9 ευρώ