«Χρυσός» ο Ηλιόπουλος στο Πανελλήνιο της Σκοποβολής

Στις 29 και 30 Ιουνίου διεξήχθη στα Ιωάννινα ο Πανελλήνιος Αγώνας Πρακτικής Σκοποβολής IPSC  Όπλων Χειρός (Πιστόλι) για φέτος υπό την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. 

Με περισσότερες από 300 συμμετοχές αθλητών από συλλόγους της Ελλάδας και της Ευρώπης στο σκοπευτήριο του 625 Συντάγματος στο Πέραμα Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας υψηλού επιπέδου Level III , πρόκληση για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν την σκοπευτική τους ικανότητα σε 20 Στάδια απαιτητικά σχεδιασμένα με κινητούς και ακίνητους στόχους από μικρές και μεγάλες αποστάσεις και την αδρεναλίνη να χτυπάει «κόκκινο».

Το Σωματείο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Ρόδου συμμετείχε στον Πανελλήνιο Αγώνα με τρεις αθλητές. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση μάλιστα ο Γεώργιος Ηλιόπουλος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Production (υποκατηγορία Senior) ανάμεσα σε καταξιωμένους σκοπευτές, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου γι’ ακόμη μια φορά.

Στην κατηγορία Production επίσης αγωνίστηκαν και οι Δράκος Δρακιού  και Σταύρος Μπελενιώτης, οι οποίοι κατέλαβαν την 20η και 31η θέση αντιστοίχως.

Επόμενη αθλητική συμμετοχή για το σωματείο είναι ο 3ος Παγκόσμιος Αγώνας Αστυνομιών (3rd USIP World Police Games 2019) που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας τον Σεπτέμβριο.

Βάσει της επιλογής από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής ο Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Το Δ.Σ. του Σωματείου συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής έτους 2019, για την αγωνιστική τους επίδοση.