Παναγιώτης Διακοφώτης: «Συγκίνηση και υπερηφάνεια!»

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Συγκίνηση και υπερηφάνεια!»

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Συγκίνηση και υπερηφάνεια!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης ένιωσε πολύ ωραία στο γήπεδο της Ριζούπολης στο παιχνίδι Ελλάδα – Πορτογαλία για την επέτειο κατάκτησης του EURO

Με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη αλλά και την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Παναγιώτη και του Διεθνή μας διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο γήπεδο της Ριζούπολης στην πρωτεύουσα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες του 2004 ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία.

Ήταν ένα παιχνίδι που οργανώθηκε στο πλαίσιο της 15ης επετείου για την κατάκτηση του EURO από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο κ. Διακοφώτης που είχε ζήσει από κοντά το έπος του 2004, κάνοντας δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση να ζήσει και πάλι τις μαγικές στιγμές του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα τόνισε:
«Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Ήρθαν στο μυαλό μας οι πολύ όμορφες στιγμές του 2004. Ήταν πολύ συγκινητικό. Όλο το γήπεδο αποθέωσε τους παίκτες και φώναξε το όνομα του Ότο Ρεχάγκελ αλλά και του Φερνάντο Σάντος. Μοναδικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 2 – 1 με γκολ των Κατσουράνη και Τσάρτα. Οι Πορτογάλοι μείωσαν με τον Πόστιγκα.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο