Παναγιώτης Διακοφώτης: «Συγκίνηση και υπερηφάνεια!»

Με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη αλλά και την παρουσία του προέδρου της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου Παναγιώτη και του Διεθνή μας διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο γήπεδο της Ριζούπολης στην πρωτεύουσα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις Εθνικές ομάδες του 2004 ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Πορτογαλία. 

Ήταν ένα παιχνίδι που οργανώθηκε στο πλαίσιο της 15ης επετείου για την κατάκτηση του EURO από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Ο κ. Διακοφώτης που είχε ζήσει από κοντά το έπος του 2004, κάνοντας δηλώσεις εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση να ζήσει και πάλι τις μαγικές στιγμές του παρελθόντος. 

Συγκεκριμένα τόνισε:
«Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Ήρθαν στο μυαλό μας οι πολύ όμορφες στιγμές του 2004. Ήταν πολύ συγκινητικό. Όλο το γήπεδο αποθέωσε τους παίκτες και φώναξε το όνομα του Ότο Ρεχάγκελ αλλά και του Φερνάντο Σάντος. Μοναδικές στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 2 – 1 με γκολ των Κατσουράνη και Τσάρτα. Οι Πορτογάλοι μείωσαν με τον Πόστιγκα.