Σάββας Παφιάκης: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα»

Σάββας Παφιάκης: «Είμαι χαρούμενος  που έμεινα»

Σάββας Παφιάκης: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μιλάει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Μαριτσών

Χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Μαριτσών δηλώνει στη «Ρ» ο Σάββας Παφιάκης.

Ο πολύ έμπειρος παίκτης αν και πριν από μερικές ημέρες δεν τα είχε βρει με τη διοίκηση, εντούτοις είπε το πολυπόθητο «ναι», μετά από νέα βελτιωμένη πρόταση που του έγινε. Ο ίδιος, στις δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:

«Οι άνθρωποι του Ηρακλή έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Παράλληλα και η αγάπη του κόσμου των Μαριτσών είναι πολύ μεγάλη. Αυτοί είναι ουσιαστικά οι δυο λόγοι που με έκαναν να ανανεώσω τη συνεργασία μου και να παραμείνω στο σωματείο.

Ελπίζω να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που θέτει ο σύλλογος. Με υγεία πάνω απ’ όλα. Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι για λογαριασμό του Ηρακλή.

Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν πολύ καλό σύνολο και θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Έχουν μείνει οι περισσότεροι παίκτες ενώ έχουν έρθει και κάποιοι καινούργιοι που είναι πάρα πολύ καλοί και θα ενσωματωθούν πολύ γρήγορα».

Πήρε και Μπαούρη
Η ενίσχυση του Ηρακλή δεν σταματάει εδώ και οι ένθρωποι του προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο καλύπτωνας με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κενά του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκτήθηκε ο Σάββας Μπαούρης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει στα άκρα και αποτελεί μια από τις επιλογές του Κώστα Πάττα καθώς ταιράζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής. Όπως φαίνεται, μέχρι και αύριο αναμένεται να αποκτηθεί άκομα ένας (τουλάχιστον) ποδοσφαιριστής, εξίσου έμπειρος.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων