Η σχολή χορού της Έφης Κρητικού απογείωσε τις εκατοντάδες των θεατών

Μέχρι και χορογραφίες με... μπαμπάδες κατάφερε ν’ ανεβάσει φέτος η σχολή χορού της Έφης Κρητικού, σε μια μοναδική και εντυπωσιακή παράσταση που πραγματοποίησε και η οποία καθήλωσε εκατοντάδες συμπολίτες μας που την παρακολούθησαν.

Η παράσταση της σχολής χορού Ρόδου “Love to dance” της Έφης Κρητικού, “Ακου τη φωνή μέσα σου” ήταν βασισμένη στην παιδική ταινία Μοάνα (Βαϊάνα) με τις απίστευτες, επαγγελματικού επιπέδου χορογραφίες σχεδιασμένες προσεγμένα από τις άξιες δασκάλες της σχολής και εκτελεσμένες με πολύ πάθος και ενθουσιασμό, από τα παιδιά μας, όπως έγραψε δημόσια στο διαδίκτυο ο συμπολίτης μας κος Φίλιππος Φιλίππου.

Η παράσταση ήταν μαγευτική και ξέφευγε από τα στενά όρια της Ρόδου, ήταν στημένη άψογα σε όλα τα επίπεδα, χορογραφίες, διάλογοι, κουστούμια σκηνικά, μουσική, φώτα, ήχος, όλοι κουρδισμένοι-συγχρονισμένοι στην εντέλεια για να αποδώσουν στους θεατές της Μεσαιωνικής Τάφρου ένα υψηλής ποιότητας θέαμα.

Η Έφη Κρητικού, έλαμψε κι αυτή τη φορά με το αστείρευτο πάθος, τον ενθουσιασμό, τη δύναμη της ψυχής της, την αγάπη για τον χορό και όλα αυτά τα μεταδίδει στους μαθητές της, μυώντας τους στις αρετές του χορού ώστε να μπορούν να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή.

ΦΩΤΟ: Στέλιος Καλησπέρης
ΦΩΤΟ: Στέλιος Καλησπέρης
ΦΩΤΟ: Στέλιος Καλησπέρης
ΦΩΤΟ: Στέλιος Καλησπέρης