Ο Διαγόρας ρίχνει δίχτυα στην Αργεντινή!

Ο Διαγόρας ρίχνει δίχτυα στην Αργεντινή!

Ο Διαγόρας ρίχνει δίχτυα στην Αργεντινή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Θέλει να φέρει δύο παίκτες οι οποίοι θα κάνουν την πολύ μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League

Δίχτυα στην αγορά της Αργεντινής ρίχνει, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Ροδιακής» ο Διαγόρας!

Ο μεγάλος του στόχος, είναι να αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές (μέχρι 25 ετών το πολύ), οι οποίοι θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και θα είναι σε θέση να κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι παίκτες αυτοί έχουν εξευρεθεί, ωστόσο είναι πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Εκτός του ότι θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικούς μετεγγραφικούς στόχους ομάδων Β’ Εθνικής της Αργεντινής.

Στον Διαγόρα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποκτηθούν, διότι τους συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστές άλλης κλάσης που έχουν όλα τα φόντα για να παίξουν ακόμα και στο πρωτάθλημα της Super League.

Φέρνει έναν μικρό από τον Πειραιά
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του νησιού μας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία και με έναν Έλληνα νεαρό ποδοσφαιριστή που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο έπαιζε σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας Πειραιά με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος και άναψε το «πράσινο φως» για να αποκτηθεί. Ίσως μάλιστα, η περίπτωσή του να τελείωνε θετικά για τον Διαγόρα χθες το βράδυ.

Μέχρι και 28 το πολύ θα είναι οι παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ του Διαγόρα τη νέα χρονιά. Αυτή είναι η επιθυμία του Σούλη Παπαδόπουλου ο οποίος δεν θέλει να δουλεύει με περισσότερους παίκτες. Μέσα σε αυτόν τον αριθμό συμπεριλαμβάνονται βέβαια οι τερματοφύλακες αλλά και οι νεαροί παίκτες οι οποίοι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της πρώτης ομάδας.

Στα πλάνα των ανθρώπων του συλλόγου, υπάρχει φυσικά και το ντόπιο στοιχείο και δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται συζητήσεις μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Πέτρου Ρουτζιέρη και του κ. Παπαδόπουλου για το θέμα αυτό. Νεότερα αναμένονται προσεχώς.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ